2011. febr. 28.

Februárban olvastam

1. Claudia Gray: Hourglass – Homokóra (4) tovább
2. Susan Elizabeth Phillips: Játék az élet (4,5) tovább
3. Jun Mi-Kjong: A vízisten menyasszonya 6. (5)
4. Jun Mi-Kjong: A vízisten menyasszonya 7. (5)
5. Kinley MacGregor: A kitaszított (4,5) tovább
6. Nalini Singh: Angyalcsók – Angyali vadász 2. (4) tovább
7. Toboso Yana: Black Butler Vol. 1 (4)
8. Julie Garwood: A menyasszony (4) tovább
9. Dennis Lehane: Egy pohárral a háború előtt (3,5)
10. Licia Troisi: Égvilág – Gyilkosok szektája (4) tovább
11. Toboso Yana: Black Butler Vol. 2 (4)
12. Patricia Briggs: Megszólít a hold (4,5) tovább
13. Bret Easton Ellis: Nullánál is kevesebb (3)
14. J. D. Robb (Nora Roberts): A halál fényében (4)
15. Kinley MacGregor: A fekete lovag legendája (5) tovább
16. Susan Elizabeth Phillips: Mindent a szerelemért (4) tovább
17. Jodi Picoult: A nővérem húga (4) tovább

Fogadalmak:
Újraolvasás: elmaradt :(
Top30 romantikusból: Játék az élet, A kitaszított, A menyasszony
Csökkentsd a várólistád: A kitaszított

Sokára bár, de a kezem közé került az Evernight sorozat 3. kötete. Azok közé tartozom, akik ugyan nem nagy rajongók, de a folytatás érdekel annyira, hogy ne hagyjam félbe a sorozatot. Kellemes csalódásként eléggé elszórakoztatott. 

Célom lett volna február hónapban a maradék eddig olvasatlan 4 SEP könyvet elővenni. Ebből csak kettő sikerült. Kellemes kikapcsolódást nyújtottak, de az imádnivaló karakterek, események egy hangyányit elmaradtak a megszokottól. 

Manga mindig van és remélem lesz is. A Vízisten menyasszonyának története tovább bonyolódik, egyre több szál keresztezi egymást, a múlt szépen elénk tárul, de még így is elég zavaros. 
A Black Butler pedig az anime egy szűkebb változata. Jó, de még az animét jobbnak tartom. 

Végre elolvastam A kitaszított c. könyvet. Kinley MacGregortól szinte ez az egy könyv érdekelt igazán, mivel azonban sorozat része, így az első kötettel kezdtem már elég rég, de most végre erre is sor került és nem okozott csalódást. 
Nem úgy mint az Angyalcsók. A hatalmas élményként megélt első kötet után valahogy most a hatás elmaradt. Viszont továbbra is szeretem a történetet.

Patricia Briggs új név a szememben és köszönöm neki a vérfarkasokat. Egy új valószínűleg kedvenc sorozat első része a Megszólít a hold

A könnyed szórakoztató, romantikus, vagy fantasy irodalom mellé, most úgy látszik bekúszott néhány komolyabb mondandóval bíró könyv is. Általában kerülöm az ilyen könyveket és a könnyed gondolatokat keresem, de például Picoult könyvét vétek lett volna kihagyni.
Az Egy pohárral a háború előtt foglalkozik a rasszismussal, a bandaháborúkkal. A folytatás betervezett, érdekel a nyomozópáros további munkássága.
Ellis első, de szerintem nem utolsó általam olvasott műve a Nullánál is kevesebb. Nem tudom fogok e írni róla, még keresem a megfelelő gondolatokat. A gazdag fiatalok romlott mindennapjait írja le, de a stílus elég furcsa.
A Nővérem húga pedig elgondolkodtat a halálról, a családi megpróbáltatásokról szinte minden személy szemszögéből. Bár nem kapta meg a maximális pontot, mindenképpen meghatározó élményt nyújtott és tervezem az írónő további könyveit is elolvasni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...