2012. ápr. 14.

Sorozat Szombat (4)

Sherrilyn Kenyon - Dark Hunter series
Sötét vadász sorozat

6. kötet
Vane & Bridge
2012 április
Ulpius-ház
3499 Ft

Egy szakítás mindig fájdalmas, ám ha a szerelmünk ezt kurta levélkében közli, ráadásul a mi költségünkre, az különösen megviseli az embert.
Pontosan ez történt Bride McTierneyvel, akit szinte a porba sújtott barátja megalázó eljárása. A gyötrődő nő próbálja túltenni magát a történteken – nem sok sikerrel, ám váratlanul felbukkan üzletében Vane Kattalakis, aki egyszer, a Mardi Gras éjszakáján már látta őt, s akkor rögvest beleszeretett. Szenvedélyes románc veszi kezdetét – már-már túl szépnek tűnik, hogy igaz legyen.
Vane dögös és ellenállhatatlan, ám a végsőkig elgyötört, ugyanakkor halálosan veszélyes. Egy farkas. Vadásznak rá az ellenségei, meg akarják ölni, ezért nem is keresett párt magának. De a Sorssal hiábavaló szembeszállni – ha egyszer Bride jelöltetett ki számára, nincs erő, mely megmásíthatná a felsőbb akaratot. Vane-nek három hete van, hogy meggyőzze a nőt: a lehetetlen létezik, máskülönben arra kárhoztatják, hogy szex nélkül élje le hátralévő életét.
Hogy szerelmük beteljesedjen, meg kell vívniuk a harcukat egy farkastörvények uralta világban…

Megjelenés:
Állítólag már javában a nyomdában jár, és egyre gyakrabban mondogatja a kiadó, hogy napok kérdése. Ideje lesz már, meg sem tudom mondani, hány hónapos csúszásban vannak az első ígéreteikhez képest.

A borító: 2/5
Szörnyű. Nem elég, hogy ez már a harmadik típus a 6 kötet alatt, de mint legújabb az Angyali csókkal együtt a legrondább. A színe még tetszene, de a hapsi rajta... nem a modellt szidom, csak ez egész koncepciót.


Érdeklődési indexem: 4/5
Csupán azért adtam neki négy pontot, mert kicsit lemaradásban vagyok a Kenyon könyvekkel, na jól van, csak eggyel. Hiába van az Angyali csók a tulajdonomban már több mint fél éve, mégsem olvastam. Viszont ha kijön Vane sztorija szeretnék majd újraolvasást tartani az Éjféli vadtól és meg sem állok egy darabig. Már gyűjtöttem néhány kincset, hogy sokáig kitartsanak.


A sorozatról

Álomszerető  |  Éjféli vad  |  Végzetes ölelés  |  Ördögi tánc  | Angyali csók
(újraolvasás után/közben néhány bejegyzést újraírni szeretnék, a többit pedig pótolni)

Szerintem a sorozat legfontosabb vonásai a mitológia, a fájdalmas múltak, a hihetetlen szerelmek és a gyönyörteljes pásztorórák. Szex, szerelem, harc, átkok, sok-sok szereplő egy-egy kiválasztott pár történetében.
Kenyon választott harcosai sokat szenvedett férfiak, akik utolsó kiáltásait egy istennő meghallotta és örökkévaló harcra emelt maga elé, akik harcolnak a démonok és a gonosz ellen. Nem mondhatjuk rájuk, hogy egyszerű vámpírok, ahogy másokra sem, hogy csupán alakváltó lények, mégis az ismeretlen olvasónak a sötét vadász (dark hunter), a vérvadász (were hunter) vagy az álomvadász (dream hunter) nem biztos, hogy sokat mond. 
Egy rendkívül hosszú sorozat elején járunk még és nem hiszem, hogy valaha a végére ér az Ulpius-ház kiadó, ha mégis, akkor biztos vagyok benne, hogy az utolsó köteteket az unokáim fogják felolvasni számomra, pedig Kenyon nem egy magyar rajongóval büszkélkedhet, hiszen paranormális romantikusok körében igen igényes történetekkel boldogítja az olvasókat.


Top
Végzetes ölelés
Éjféli vad
Ördögi tánc
Álomszerető

Hasonló rovatok a nyves blogok oldalán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...