2012. nov. 17.

Sorozat szombat (16)

L.K. Hamilton - Anita Blake, vámpírvadász
Anita Blake, Vampire Hunter

MICAH
13. kötet
Agave kiadó
november 27.
2780 Ft

Anita Blake-et ezúttal Philadelphiába szólítja a kötelesség. Szövetségi rendőrbíró kollégája helyett ugrik be a közelmúltban elhalálozott fontos koronatanú halottkeltése ügyében. A váratlan kiruccanás azonban kihívások elé állítja a nekromantát: egyrészt az asszisztensként vele tartó Micah, a leopárdkirály tartogat számára meglepetéseket, másrészt az ősi sírkertben is elszabadulnak az indulatok… Úgy látszik, az élet még Anitának is tud újat mutatni!
A magyar rajongók által olyannyira várt Micah kisregény eredetileg az Anita Blake-sorozat 13. kötete, a Lidérces álmok és a Haláltánc között jelent meg.

A borító: 5/5
Az Agave most sem tudta elrontani, imádom.

Érdeklődési indexem: 5/5
Ugye nem gondoltátok, hogy ki fogom hagyni ennek a könyvnek a beharangozását, miután vagy milliószor regéltem már róla, hogy az Anita Blake sorozat és L.K. Hamilton mekkora kedvencem.
Az első félévben még úgy tűnt, hogy idén egy rövid novellával kell beérnem, ami rendje szerint a Könyvhéten napvilágot is látott Végzetes flört címmel, de már jó néhány hete tudható, hogy két fél fog idén kiadni egy egészet, és ezzel a novellával lesz teljes az Anita Blake sorozat. Esküszöm, nem hittem volna, hogy az Agave megkegyelmez és ilyen kedves lesz hozzánk, főleg miután olvastam azon kijelentést, hogy szerintük ez a kötet nem is elég jó egy kiadáshoz, persze az anyagiak volt a másik indok. Azonban a megjelenés napján ezt az elszólást megbocsátom majd. Tény, hogy rövid és ennek ellenére drága, de Hamilton megéri a pénzét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...