2009. aug. 5.

Anita Blake szeretői 2.

Eddig a "lassú víz partot mos" lendülettel gyűltek a szeretők. Itt az ideje belehúzni. Erre itt a Lidérces álmok dupla kötet. Szóval a 12. kötet termése.

6. Damien - a vámpírszolga. Szegény mindig megszívja. Anita már többször mentette meg életét, így mágikus kötelék alakult ki közte, a végére meg a Anita vámpírszolgája lesz. Hihetetlen, de igaz. Ilyen nincs alapon mégis van. Nem elég neki, hogy évszázadokon át volt egy kegyetlen úrnője, több mint 1000 éves mégis gyenge, most meg Anita lett a mestere. Az ő ereje kelti életre minden este. És ezt igen gyakran szívja meg, mindig az ő energiát szívja el először, ha Anitában már nincs elég élet. Szóval egyszer csak úgy alakult... véletlen... de tényleg. Na szóval összehoztak egy második triumvirátust. Anita - Damien - Nathaniel. Kicsit furára sikeredett az esemény, szegény Damien majdnem beleőrült. Újra magához kellett láncolnia Anitának és vele jött a szex is. Nathaniel is végigaszisztálta, de nem szállt be. Nézőközönség is akadt elég szép számmal. De a végén minden jól alakult.

7. Végre eljött Nathaniel ideje is. A kis szub sztriptíztáncos, alias Brandon. Izmos, feszes, helyes. Hosszú ellenállhatatlan vörös hajzuhatag, vanília illat. Ez Nathaniel. Mennyit könyörgött, hogy lefeküdhessen Anitával. 4 hónapja együtt éltek, minden este egymás mellett feküdtek le, persze Micah is ott volt. Ő volt Anita pomme de sang-ja, de szexszel eddig nem táplálta az ardeurt. Sütit süt, főz, mos, bevásárol. Ő a ház asszonya, Anita asszonykája, felesége. De eddig csak úgy gondolt rá, mint akire vigyázni kell, nevelni, támogatni. De most felnyílik a szeme. És beismeri szerelmes belé. Az első közös együttlét nem volt a legromantikusabb, Nathaniel se adta át magát teljesen, de a nőt azért kielégítette. A második alkalom már tökéletesre sikeredett és harmadjára ráadásnak megkapta úgy is, hogy közbe állati alakban volt, mivel ő vérleopárd. Így ő az egyetlen, aki átváltozva is döngetett Anitával. Hát ez azért már nálam is rezegtette a lécet...

8. Byron egy új vámpír. Londonból érkezett. Még zsenge korában érte a "halál", így Anita ízlésének még túl fiatal, de hát ha J.C-nek kell az erő, energia, akkor az ardeurt táplálni kell. Lenyomtak egy menetet a Bűnös Vágyakban a színfalak mögött. Egyszeri numera volt, de jó. A fiúka vetkőzőtáncos a klubban és jobban preferálja a férfiakat az ágyában, de Anitával azért bármikor. Érdekessége, hogy váltó. A szexben tud szub és domina is lenni. J.C-ra ácsingózik, de hát ki nem. Kicsit olyan "rossz-buzi" stílusú a beszéde. Mindenkit becézget. Szivi, bogaram, mókuskám, mucis, csillagvirág... Azért tök édes.

8.5 Jaj nem is tudom hova soroljam Requiemet.

Anita is sokat filózott, hogy mi is számít igazi szexnek. Anita egész sokáig úgy gondolta, hogy csak a "fütyi benn a puniban" felállás a szex. J.C. szerint ez csak az amerikai módi. Szerinte minden ami élvezet már annak minősül. Később már Anita is így vélekedik. Ha így gondolkozom én is, akkor már jóval hamarabb minősültek volna egyesek szeretőnek. Na Requiem Anita felfogása szerint még most akkor nem lett igazi partnere. De J.C. álláspontja szerint már nagyon is. Szóval én azért megemlíteném már most.

Először, csak a Byron-nal való eset közbe segített be, harapásával növelte az élvezetet. Ezáltal ő is részesült az örömökben. Másodszor viszont egy másik vészhelyzetben is táplálta az ardeurt, de mindvégig úriember maradt. Képességével felébresztette a testi vágyat Anitában, de bőrnacis dörzsin túl nem jutott. De ami késik, nem múlik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...