2009. aug. 5.

Anita Blake szeretői 1.

Ki hitte volna, hogy lesz idő, mikor Anitának szinte két óránként kell szexelnie, lába előtt hevernek a pasik, könyörögnek, hogy vigye az ágyába őket. A piros pólós időszakon milyen jót kacagtam.

Anita volt a kőkemény, megközelíthetetlen, bevehetetlen vár. Keresztény nevelésben részesült, nagyra tartotta erkölcseit, elveit. Még a Richarddal való eljegyzés után se adta be a derekát, pedig mennyire vágyott rá, hogy izzott a levegő közöttük. De ez nem maradt, nem maradhatott így. Sorsdöntő események után nem volt már megállást.

Ahogy Anita szokott fogalmazni "a táncrendje már tele van". Szóval szinte már megszámlálhatatlan szeretővel, alkalmi parnerrel - ahogy Jason mondaná kefélőpajtással, Requiemesen ác-vel, ágycimorával - rendelkezik. És a lista csak bővül, bővül, mégha Anita nem is akarná. Mert ő tényleg nem akarta mindegyiket, sőt... De a muszály nagy úr. Ha a szükség úgy hozza... márpedig úgy hozza. Szóval van miről írni bőven. Majd próbálok rövid lenni. Tehát a sorrend a következő.

1. Az első igazi valamire való pasi Jean-Claude volt, már az első kötetben. Pechje volt, mert akkor még Anita utálta a vámpírokat. Szerinte a jó vámpír a halott vámpír. Mennyit változott a helyzet azóta.... De J.C. kitartó volt, küzdött, harcolt. És elsőnek talált be. Igaz várni kellett neki pár évet, és nem ártott neki az se, hogy Richard szénája épp rosszul állt Anitánál. Szóval jól sikerült a vígasztalás. Forró jelenetek, a későbbiekben is emlékezetes fürdőben. Így a 6. kötet megkezdte a sort.

2. Richard Zeeman, a középiskolai biológia és kémiatanár. Az én egyik kedvencem. Igazi FÉRFI. Erős, izmos, szexi, kedves... de vérfarkas, nem is akármilyen, mert ő az Ulfric. És ez bizony szívás, mert ezzel a ténnyel még saját maga se barátkozott meg. Sőt... gyűlöli önmagát. Első perctől imádják egymát Anitával, még meg is kérte a kezét. De a szerelem nem minden. De attól még ő a második befutó. De ezt is furcsa helyet szülte. Mert valaki mindenképpen meghágta volna Anitát, és akkor már legyen ő. (8. kötet) A se-veled-se-nélküled társ. Irtózatosan, őrülten féltékeny. Renteget veszekednek, szakítanak, kibékülnek. De a kapcsolat nem lehet az igazi.

3. Micah Gallahan, a Nimir-Raj, azaz leopárkirály. Imádnivaló pasi, sárgás-zöld leopárszemekkel. A tökéletes társ, rá mindig lehet számítani. Megnyugtató az ölelése, érintése. Mindig tudja, mit mondjon, tegyen. Az ardeur első "áldozata". Ő az egyetlen, aki pár óra ismeretség után megkapta Anitát. Igen gigászi méretekkel rendelkezik, rengeteg fájdalmat élt át előző ura, Kiméra hatalma alatt. De erős, megfontolt, osztozkodó hím. (10. kötet)

4. Asher - a szőke kékszemű herceg... repülve. Ő J.C. régi szeretője. Szeretik egymást, de a fájó múltat nehezen felejtik. Anita a kapocs, ami újra összehozza őket, bár nem teljesen úgy, mint régen. Anita előtt újra megnyílik, élvezi újra a test örömeit. Fájó pontja, hogy fél teste szenteltvíztől megégett. De még így is lélegzetellálítóan gyönyörű. Megint csak úgy alakultak a dolgok, hogy Anitának szó szerint az ágyába kellett fogadnia, hogy szörnyű dolgoktól mentse meg. De ez nem csak egyszeri alkalom volt. Mivel Anita tiszta szívéből szereti, így állandó szeretője lesz. Így J.C-hoz újra közel lehet, amit mind a ketten kívánnak. (11. kötet)

5. Jason, a huncut jó barát. Na ő csak alkalmi "kefélőpajtás". Szeretetreméltó figura. Örök gyerek, de ha kell, használja az okos kis buksiját. Ritkán hagyja ki a poénos megjegyzéseit, amit szinte mindig szinez valamilyen szexuális célzás. De őt ezért szeretjük. Ő is kitartóan várakozott Anitára már a kezdetektől fogva, de nem lett hulla szerelmes belé. Várja az igazit és addig is szórakozik. Jason jókor volt jó helyen, így kerültek szorosan testközelbe. Jason meg hát kapva kapott az alkalmon. Jött az ardeur és csak ő volt a közelben, aki használható volt. Azóta pedig besegít ha kell. (11. kötet)

Mint látjátok a 11. kötetig még nem is olyan hosszú a lista. Jason-ön kívül, mindenki állandó szerető. Anita szívszerelmei..... és tényleg azok. Szereti őket egytől egyik, kit ezért, kit azért. Ehhez persze kellett az ardeur, a faramuci helyzetek és persze az isteni pasik.

Folyt köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...