2012. szept. 15.

Sorozat szombat (14)

Rachel Vincent - Vérmacskák
Shifters

Latrok
2. kötet
Könyvmolyképző kiadó
október 1.
  2999Ft (puha) / 3999 Ft (kemény)

Rendben, szóval a macskák nem esnek mindig talpra.
Én aztán a legtöbbünknél jobban tudom ezt. Amióta visszatértem a falkába, nagy döntések és még nagyobb hibák követték egymást az életemben; olyan hibák, amikért ártatlan életekkel szokás fizetni. Mint az első és egyetlen női végrehajtónak, nagyon sokat kell bizonyítanom apám, a falka és saját magam előtt is. És most, hogy a területeinken sorra ölik meg a kandúrokat, keményebben dolgozom, mint valaha – bár mindig van erőm, hogy munka után szórakozzak is egy kicsit Marckal, aki végrehajtóként és a magánéletben is a társam.

Azonban nem minden hibám lezárt ügy. Felmerül a gyanú, hogy a halott kandúrok esete összefüggésben áll emberi nők eltűnésével is, és talán minden miattam történik, emberként vagy macskaként. És az az egyetlen megingás talán túl sokba, elviselhetetlenül sokba fog kerülni nekem.
Megjelenés:
Facebookon még nem láttam megerősítést, de a kiadó webshopján a dátum október 1. 

A borító: 5/4
A stílus még mindig nagyon tetszik, a kép egy kissé kevésbé. Az első köteté szerintem jobb volt, de azért örülök, hogy meghagyták az eredetit.

Érdeklődési indexem:  5/5
Két sorozatindító kötet (Stray és a Lélektolvajok) győzött meg arról, hogy Rachel Vincentnek a kedvenceim között a helye. Személy szerint mindkét sorozatát nagyon megszerettem az első kötet alapján, így én nagyon várom már a folytatásokat. Ebben az esetben sokakkal ellentétben nem találtam unalmasnak a Stray elejét, a fiúkákat igazán megkedveltem így várom már, hogy visszatérhessek hozzájuk, a szerelmi háromszög igencsak szórakoztat és Faythe alapvetően szimpatikus főszereplő. Az pedig, hogy nem ifjúsági regény még jobban kedvemre való. 


A sorozatról 

Műfaj: urban fantasy

A sorozat kötetei:
  1. Stray (2007) - Stray - Kóborok (2012) véleményem
  2. Rogue (2008) - Rouge - Latrok (2012)
  3. Pride (2009)
  4. Prey (2009)
  5. Shift (2010)
  6. Alpha (2010)
   Az írónő honlapja itt.
   A képek forrás az írónő honlapja

   Hasonló rovatok a Könyves blogok oldalán.

   Nincsenek megjegyzések:

   Megjegyzés küldése

   Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...