2012. jún. 24.

Azt hallottam... (13)

Morzsák

  • A Victoria kiadó fellebbentette a fátylat egy új szerzőjéről. Kristan Higgins számos könyvét tették fel az előkészületek közé, azonban adatok hiányában nem tudni mikorra is foghatjuk majd kezünkbe az első könyvét.
  •  Szerintem sokan reménykednek, hogy Richelle Mead Vérvonalak c. sorozata, a Vámpírakadémia spin-offja az Agave gondozásában újabb résszel bővül idén is, főleg, hogy majdnem két hete már megjelent a második kötet, a The Golden Lily és tavaly voltunk annyira szerencsések, hogy az eredeti megjelenést követően néhány hónapon belül már nálunk is kapható volt az első könyv magyar fordítása. Azonban az Agave blogját böngészve, a kommentek között bukkantam arra a szomorú információra, hogy bizony idén ne számítsunk rá, nem fog megjelenni. Nem engem súlyt le a legjobban a hír, pedig azért én is számítottam legalább egy téli megjelenésre. 
  •  Állítólag holnap jelenik meg a Ulpius hónapok óta agyonreklámozott könyve, az Ötven árnyalat-trilógia első kötete. A külföldi eladásokból következtetve a kiadó nagy reményeket fűz ahhoz, hogy a Szürke ötven árnyalatát hazánkban is viszik majd, mint a cukrot, és ígérik, hogy feldobja a házaséletet. Rendkívül kíváncsian várom, hogy a magyar nők hogy viszonyulnak majd hozzá. 
  • Rachel Vincent neve eddig csak a Könyvmolyképzős Vérmacskák sorozat, Stray - Kóborok c. könyve miatt lehetett ismerős. Viszont a Jaffa kiadó is kinézte magának az írónőt, és hamarosan megjelentetik a Soul Screamer, magyarul Az első sikoly sorozatának nyitó kötetét Lélektolvajok címmel.
  • A Könyvmolyképző háza tájáról:
  • A facebookon robbant a hír, hogy a Libri szerződést bontott a kiadóval. Bár engem különösebben nem érint a dolog, de valahogy nehezen fér a fejembe, hogy ezentúl nem fog a Libri Könyvmolyképzős könyveket árulni, legalábbis az újdonságokat.
  • Már nagyon vártam Maggie Stiefvater tündéres könyvét A látó szerelmét, amely azonban nem érkezett meg a Könyvhétre. Nyáron pedig nem is várható, hogy megjelenik, hiszen a kiadó leghamarabb szeptemberre tudja ígérni, bár én ezt sem veszem biztosra.
  • Novemberi tervek:
    Cassandra Clare: Clockwork Prince (nagyon várós)
    Justina Chen Headley: North of Beautiful
    Sarwat Chadda: Dark Goddess (nagyon várós)
    Rachel Vincent: Rouge (nagyon várós)
    Kertin Gier: Smaragzöld
    Cat Patrick: Forgotten
    Julie Kagawa: The Iron Daughter
    Becca Fitzpatrick: Silence
    Lauren Kate: Passion
    Cat Clarke: Entangled
    Coleen Houck: Tiger's curse
    Simone Elkeles: Rules of attraction (nagyon várós)
  • Július a Gabo kiadóval:
  • Két sorozatot terveznek teljes egészében kiadni július folyamán. Három könyv a Julia Quinn gyűjteményünket fogja gazdagítani, hiszen jön az írónő Bevelstoke trilógiája.
  • Loretta Chase pedig az Úri csirkefogók trilógiával fog a magyar olvasók előtt debütálni, mint a Gabo kiadó új írója. A kötetek már előrendelhetők.




A heti termés, avagy már kapható



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...