2012. márc. 31.

Sorozat szombat (2)

Nalini Singh - Angyali vadász sorozat

Novelláskötet
4 Angyali vadász történet
2012. április 












Angyalkard
4. kötet
Dimitri
2012. május


























Angyali szárnyalás


Az Angyali vadász könyvsorozat lenyűgöző, vad és gyönyörű világa még részletesebben tárul fel a regények mellékszereplőit bemutató négy novellában.
A pompás angyalok múltjának titkai, rideg játszmái és forró szerelmei; a vadászok emberpróbáló küldetései és emberi érzelmei; a veszélyes vámpírok félelmei… A négy történet feltárja a sok részletet, titkokat, amelyeket a regények csak sejtetnek.

Angyali játszmák
Sosem származik jó abból, ha egy vámpírvadász és egy vámpír együtt dolgozik. Pláne, ha a vámpírvadász egy nő, a szóban forgó vámpír egy tapasztalt, őrjítően csinos férfi, aki már többször kicsúszott a vadász markából. De vajon Ashwini képes lesz ellenállni Janvier-nak, miközben elsimítanak egy igen kényes ügyet, amelybe vámpírok, vámpírvadászok és angyalok is belekeveredtek?

Angyali próbatétel
Sara, a Vámpírvadász Céh egyik legjobb vadásza választás előtt áll: Simon, a Céh vezetője felajánlja neki az igazgatói széket. Vajon egy vérbeli vadász elfogadja-e, hogy a jövőben a diplomáciával kell foglalkoznia, és soha nem lehet magánélete? És mit tegyen, ha éppen ebben a kényes pillanatban találkozik a férfival, aki minden vágyát képes valóra váltani? Meg tud-e küzdeni a kísértéssel? Kell-e egyáltalán?

Angyal és farkasa
Egy megtört vámpír a veszélyes és vonzó angyal nő udvarába kerül. Új megbízatása látszólag a pályája és élete végállomását jelenti, de Nimra birodalmában semmi sem az, aminek tűnik. A pusztulás helyett talán mégis a gyógyulás és a boldogság vár a vámpírra..

Angyalszárny
A Tanár évezredek óta látja felcseperedni az angyalokat. A legveszélyesebb harcosok és arkangyalok is tőle tanultak mindent. Jessamy a hosszú évszázadok során csonka szárnyú, röpképtelen angyalból érett, nyugodt, sorsába beletörődő nővé vált. Az angyalvilág krónikása ellen azonban merényletet kíséreltek meg. Ki lehet az, akinek a nő útjában áll? Ki lehet az, aki megvédi nemcsak a támadók, hanem önmaga ellen is? Galen, a nyugtalanító, védelmező harcos nem köntörfalaz: Jessamy kell neki, úgy, ahogy van. De el lehet-e söpörni a nyers vággyal két és félezer év szenvedéseit?

Angyalkard

A folyóban talált vámpírfej ügye a Vámpírvadász Céh fennhatósága alá tartozna, de Raphael arkangyal jobbkeze, Dmitri ösztönei azt súgják, neki kell vezetnie a nyomozást. Van valami az áldozat bőrére tetovált, titokzatos írásban, ami régmúlt idők szörnyűségeit idézi fel benne.
A Céh Honort küldi, hogy segítsen megfejteni a jeleket, de a szörnyű támadás és kínzások során megtört vadász nem áll készen arra, hogy együtt dolgozzon a kegyetlenségéről és sötét embertelenségéről hírhedt vámpírral; még akkor sem, ha gyermekkora óta megmagyarázhatatlanul vonzódik a férfihoz.
A Honor elrablói és a vámpírfej eredete utáni nyomozás során feléled a múlt, pedig egyikük sem akarja újra átélni annak borzalmait. De a fájdalomba gyönyör is vegyül…

Megjelenések:
  • A napokban látott napvilágot a hír az Egmont Dark facebook oldalán, hogy áprilisban várható a novellás kötet megjelenése. Azt eddig is tudtuk, hogy jön, de most már a gyönyörű borítót is csodálhatjuk. Hivatalos megerősítés ellenére, ha hiszünk az online webáruházak előrejelzésének, akkor az Angyali szárnyalás április 17/18-án érkezik.
  • Szintén fb hír, hogy májusban már Dmitri történetét is olvashatjuk, ami a negyedik kötet.
  • Ha nem is Angyali vadász, de Nalini Singhnál maradva. Az Egy világ - két faj - állandó küzdelem, számomra szimpatikusabb, egyszerűbb elnevezésben a Mentálos sorozat következő kötete azonban még várat magára, ősszel számíthatunk rá.

A borító: 5/5
Maradjunk csupán az Angyali szárnyalásnál, mivel Dmitri még borító nélkül árválkodik. Nagyon rövid leszek, IMÁDOM. Nagyon örülök, hogy átvettük az eredetit, mivel szemkápráztatónak és hívogatónak tartom.

Érdeklődési indexem: 5/5
Már magam sem tudom, hány bejegyzésben írtam le, hogy Nalini Singh az első perctől a kedvencemmé vált. Eddig mindig élvezetes könyveket vettem a kezembe, még akkor is, ha egy-egy kötet esetén kukacoskodni támadt kedvem. Bárkiről szóljon is a következő története én mindig türelmetlenül és lelkesen fogom várni.


A sorozatról




Főhősnőnk Elena Deveraux, vámpírvadászként éli életét, legújabb megbízója pedig nem más, mint New York uralkodó arkangyala, Raphael, aki a világot maguk között felosztó Tizek Tanácsának egyik tagja. Nem csak a munka különleges és veszélyes, de a lánynak meg küzdenie az éledező tűzzel. Elenát és Raphaelt, az "új álompárt" az első  nyomozás összehozza, a második új lehetőségeket teremt számukra, a harmadikban eggyé érnek, a lány pedig egyre szorosabb kapcsolatba kerül az angyalok világával.

Nalini benne van a top erotikus szerzőim között. Rendkívül hangulatos, vibráló történeteket tud írni, úgy, hogy közben nem rakja tele az oldalakat szexszel. Beszélnek róla, akarják, de csak húzzák és húzzák. Nekem pedig ez a felállás az egyik kedvencem. A történetek java része New Yorkban játszódik, amitől rendkívül modern világot látok a képzeletemben. Az Arkangyaltoronnyal, a pelyhes csodaszép szárnyakkal és néhány további megoldással igen látványos jelenetek íródtak, a képek a fejemben pedig gyakran filmszerűen peregnek. Ha a nyomozás nem is a legmozgalmasabb, mégis történetet ad a szerelmi évődés mellé, és gonoszból mindig lesz újabb jelentkező.
Nemcsak Raphael karaktere remek, de az őt védő Hetek tagjai is egyre több információt fednek fel magukról, amiktől változatos és érdekes karakterek lesznek. Mindenki megérdemelne egy saját kötetet. Az már biztos, hogy Dmitri meg is kapta, most már jöhetnek a többiek. Főleg a kedvencem, Illium nagyon várós.

Nem szaporítom a szót, Nalini írásai, mindkét sorozata kedvenc..

Top
1. Angyalvér
2. Angyaltánc
3. Angyalcsók
A sötétség angyalai 

Hasonló rovatok a Könyves blogok oldalán.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon várom már a megjelenést :) Angolul olvastam mindkét sorozatot, de magyarul az igazi. Sajnálom viszont, hogy Dmitri könyvével beérjük az írónőt... de akkor legalább a másik sorozatból adnak ki remélhetőleg többet évente :)

    VálaszTörlés
  2. Én is nagyon várom már, de még nem vagyok elkeseredve, hogy beértük a sorozatot, még egy darabig biztos megkapjuk a Singh adagunkat és már várok néhány könyvet a mentálos sorozatból, amik a sor végén vannak. Addig pedig hátha kijön egy-két új kötet. Úgy örülök, hogy az Egmont kiadónál vannak a jogok, jól jártunk velük. :)

    VálaszTörlés
  3. Na igen, nagy mázli hogy az Egmont adja ki a könyveket ők legalább nem tologatják a kiadás dátumát... Mindenesetre alig várom már Dorian könyvét, de valószínűleg az már csak jövőre jön ki. De nagy kedvencem még a 8. rész (Bonds of Justice)is mert ott elszakadnak egy kicsit az alakváltóktól és bejön egy teljesen másik szemszög is. De az új angol részt is nagyon várom már :) Nem vagyok ám függő...XD
    Üdv:
    Kyra

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Irigyellek, hogy angolul is tudod falni a könyveket és nyugi a függőséggel nem vagy egyedül. :D Szerintem Singht nagyon sokat szeretik, legalábbis ha ilyen tempóban megéri a kiadónak kiadni, akkor vihetik, mint a cukrot.

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...