2010. dec. 29.

Hajin Yoo - Totally Captivated 1-6

 

Ritkán szoktam mangákról írni, de erről most fogok. Új kedvencet avattam vele. 
Előre leszögezem, hogy yaoi, szóval fiú-fiú manga. Sajnos kis hazánkban nem kapható, nem is tudom kiadnák-e, a yaoi műfaja nálunk még gyerekcipőben jár. Persze érthető, nem mindenki vevő erre.

Egy befejezett 6 kötetes mangasorozat, Ewon Jung és Mookyul Eun története. 
Ritkábban szoktam yaoi mangát olvasni (animét többet lehet találni), talán ha ezzel együtt hármat olvastam, de erről úgy hírlik az igazi yaoi rajongóknak kötelező, alapmű. Én igazat adok ennek a kijelentésnek. Nagyon tetszett mind a rajzolás, mind a történet. 

Ewon kíváncsiságának engedve, hogy lehet-e a szex jó, érzelmek nélkül megcsalja barátját Jiho-t. Az ex pedig új partnerre talál Mookyul, egy hírhedt fiatalember, magát üzletembernek tituláló gengszter személyében. Azonban a "jól megverlek bosszú" helyett Ewon Mookyul irodájában kezd el dolgozni. Lényegében ellátja egy házvezetőnő dolgait. Nagyon megszeretik a testőrök, munkatársak. Miközben szenved, hogy látnia kell Jiho-t és Mookyul-t együtt, már nem is tudjuk kit akar megkapni, az exét vagy a gengsztert. 
Ahogy lenni szokott Mookyul is felfigyel a srácra, mert hát igen szép kis pofija van és megkezdődik a huzavona. Mookyul elkezdi szívatni szegény srácot, aki egyetem mellett végzi az ingyen rabszolgamunkát. 

A párocska lassan csiszolódik össze, Mookyul nehéz eset. Birtokló, türelmetlen, hozzászokott a hatalomhoz, hogy neki senki sem mond nemet és hát szegényt jól megváratják a szexben. Szeret harapni. 
Néha felbukkan a nagyfőnök, az úgymond perverz apafigura, néhány egyetemi barát, Jiho is tartogat még meglepetéseket. A trónkövetelő elvetemült gengszterről nem is beszélve.

Sok vicces jelenet tarkítja az oldalakat, a múlt is újra előkerül, a gyötrelmes gyerekkor, egy közös emlék, egy régi meghatározó találkozás. 
Szóval nem csak csupa móka és kacagás. Nagy úr a féltékenység és a birtoklási vágy is, de az érzelmek igazak, így megkaphatják a biztonságot és boldogságot. 

Ha valakit a történet megfogott, de fél az intimebb jelenetektől, annak azt tudom mondani, hogy semmit nem mutatnak direktbe, nekem elég visszafogottnak tűnt a rajzolás ilyen téren. Viszont azért néha elég nyíltan beszélnek a dolgokról, nem teketóriáznak, kimondják a dolgokat, főleg a veszekedések közben. 
És igen azért néhány perverzebb dolog megjelenik.

Kötetek száma: 6 (befejezett)
Rajzolás: 5
Történet: 4,83
(Ha a kötetekre adott pontot átlagolom, de amúgy simán megéri az 5 pontot)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...