2010. nov. 15.

Maya Banks - Édes megadás

The Sweet Series I.
Faith Malone & Gray Montgomery


Maya Banks előző könyve is tetszett és így nem volt kérdés, hogy ezt is olvasni fogom. És már most azt mondhatom, hogy türelmetlenül várom Damon sztoriját. Na de ez mégis csak Gray és Faith története volt.

A fülszöveg tökéletesen elmondja a lényeget:
"Faith Malone megtévesztően finom külseje mögött egy olyan nő rejtőzik, aki pontosan tudja, hogy mire van szüksége: egy erős férfira, aki kérés nélkül veszi el, amit akar - hiszen ő kész mindent megadni neki…
Gray Montgomery, a dallasi zsaru küldetést teljesít: meg akarja találni a fickót, aki megölte a társát, és rács mögé akarja juttatni. Hamarosan kapcsolatot talál a gyilkos és Faith között. És ha közel kell kerülnie a lányhoz, hogy elkapja a gyilkost - ám legyen.
Faith kedves és szép. Megvan benne minden, amire Gray vágyik egy nőben. Ám gyanakszik rá, hogy a lány csak szerepet játszik: kizárt dolog, hogy képes legyen ennyire átadni az irányítást egy férfinak. Vagy mégis?
Faith Gray-ben azt az erős és domináns férfit látja, akire mindig vágyott, akinek úgy tudja magát alárendelni, ahogy eddig senkinek. Gray-nek azonban nem ő a legfontosabb, hanem hogy elkapja a társa gyilkosát - egészen addig, amíg Faith veszélybe nem kerül, és Gray rá nem jön, bármit megtenne azért, hogy megvédje a lányt… "

Lévén erotikus könyv, azt várjuk tőle (legalább is én), hogy bővelkedjen erotikus, merész jelenetekben. Ez a könyv első felében nem érvényesül annyira, pedig én már türelmetlenül vártam volna. De felbukkan egy exkluzív szexklub, a Ház. A szexi tulajdonost is megismerjük Damon Roche személyében.
Damon lett számomra a kedvenc szereplő a könyvben és egyben a 2. kötet főszereplője. Damon egy nagyon elegáns, gáláns lovag, aki segítséget nyújt, hogy valóra tudd váltani minden erotikus álmod. Ő vezeti körbe az érdeklődő Faith a klubjában. Szerintem elég ízlésesen voltak leírva egy ilyen jellegű klubban zajló jelenetek. Na aztán jött Gray és átvette az irányítást.

További jó pasik is színesítik a képet. Micah az igazi nőcsábász, aki szinte minden nap más nőt visz ágyba, és rá mindig számíthatsz, ha édeshármasra vágysz. Nathan Micah társa minden hülyeségben, buliban, de igazából nem mutatta még meg magát. Connor pedig Faith mostoha bátyja. Connorról se derül ki sok minden, azon kívül, hogy komolyabb, mint a többiek és igazán jó testvér. De szép sorban, a saját könyvükben biztos jobban kibontakoznak.

A kötet első felében a szereplőink inkább csak kerülgetik egymást, de sajnos nem igazán évődéssel. Inkább Gray menekül Faith elöl, közben pedig megismerjük Faith kívánságait, a klubot. Az anyja is megkezdi a zaklatást. Majd jön úgymond a második menet. Változás áll be a nyomozásban, és Faith és Gray igazi szexmaratonba kezdenek Damon tengerparti házában. Na ott már nem volt mire panaszkodni. Bővelkedett erotikus jelenetekben. Majd jön a dráma a végére, hogy minden lezáruljon.

Igazság szerint magukat a főszereplőket nem kedveltem meg különösebben, nem volt velük semmi baj, csak Micah és Damon jobban felkeltette az érdeklődésem. De egytől egyig mindenkit lehet szeretni. Kerettörténet nem volt elhanyagolva, az érzelmi, lelki oldal is be volt mutatva. El lehetett gondolkodni, hogy mi, az olvasó vágynánk-e ennyire odaadni magunkat. Magát a férfi dominanciát, a szexklubot érdekesnek és izgalmasnak találtam.
Nem sokaltam be egy jelenettől sem, nem éreztem, hogy Faith kiszolgáltatottsága megalázó lett volna, pedig Gray igencsak kénye-kedve szerint használhatta a testét.

Remélem a sorozat gyorsan kiadásra kerül a Kelly kiadó által, mert szívesen olvasom a folytatást.

4,5 pont

2 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Elszeretnem.olvasni de sehol sem talalom.pdf-ben... elkuldened a tundikee56@gmail.com cimre?

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...