2010. febr. 23.

Susan Elizabeth Phillips - Chicago Stars széria

Már sokat hallottam erről az írónőről ezelőtt, és csak is jókat. Hát nem is csalódtam.

Miután elolvastam a történeteket kicsit furcsállottam miért össze-vissza adták ki a sorozat köteteit. Pedig én mindenkinek azt ajánlom, sorba olvassa el a részeket.

Az alapstory mindenhol más, a szereplők problémái, élete, múltja is eléggé különbözik, de megtalálható sok-sok hasonlóság is. Így mindig biztos lehetsz benne, hogy amit az elején megszerettél az írónő stílusában, így vagy úgy de felbukkan a folytatásban is.

A szereplők a Chicago Stars futballcsapat élete köré csoportosulnak, edzők, tulajdonosok, játékosok, menedzserek, rokonok. Egy-egy ismerős később is felbukkan, segítve az „újakat”.

A férfiak mind a nagy macsók közül kerülnek ki. Élvezik/élvezték az életet, a nőket, de mégis magányosak a lelkük mélyén és nyugalmat akarnak, még ha erről nem is mindig tudnak. Általában félnek az elkötelezettségtől, későn jönnek rá, hogy szerelmesek. Nagy végső tettekkel kell bizonyítaniuk a szerelmüket. De a végén akkor is győznek.

A nők általában áltagosak, nem túl feltűnőek, de mégis az első pillanattól felébresztik a férfiak vágyát. Próbálják elhitetni magukkal, hogy nem szerettek bele a rossz emberbe, hogy ők az erősebbek, okosabbak. Ami persze nem igaz, fülig szerelmesek lesznek, ezért megkapják a néhány hetes lelki gyötrődést, de a végén álmaik férfiait és gyerekeket szintúgy.

Mindig helyet kap egy mellékszáll a storyban. Személy szerint ezek az én kedvenceim. Kicsit mellőzött szereplők, rokonok szerelmi élete alakul, ők is megtalálják a párjukat. Persze nekik is kell egy kicsit szenvedniük.

1.Csak te kellesz!
Phoebe Somerville - Dan Calebow

2. Se veled, se nélküled
Grace Show - Bobby Tom Denton

3. Apafogó
Dr. Jane Darlington – Cal Bonner

4. Álom, édes álom
Rachel Stone - Gabe Bonner

5. Törékeny szív
Molly Sommerville - Kevin Tucker

6. Várom a párom
Annabelle Granger - Heath Champion

7. Született csábító
Blue Bailey - Dean Robillard

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...