2009. aug. 16.

J. R. Ward - Síron túli szerető

Fekete Tőr Testvériség 2.
Rhage - Mary

Rhage egy szörnyeteggel elátkozott hollywoodi szépfiú, megnyerő humorral és hatalmas izmokkal. A szőke herceg. Számolja vissza a napokat, hogy átka alól felszabaduljon, mit sem sejtve, hogy ennél is van rosszabb. Egyszer csak betoppan az életébe egy gyönyörű hangú, törékeny emberi virágszál. Hiába a tiltás, minden szabályt megszegve küzd, hogy a nőt megtartsa és megmentse, de akár kész elengedni, ha ha nincs mit tenni.

Mary egy jótét lélek, akit nem kímél a sors. Betegség visszatérőben van, úgy érzi hamarosan itt a vég, mikor megismeri Rhage-et. Meg kell küzdenie magával, hogy elhiggye a férfi az övé lehet, be kell bizonyítania, hogy Mary és a pikkelyes sárkány jól kijönnek, arról nem beszélve, hogy szembe kell szállnia a halállal.

Mary szomszédja személyében egy új szereplő kerül a képbe. Egy gyönyörű nő, Bella, aki két férfi szívét is meghódítja. Elkezdődik története Zsadisttal és Phury szenvedése is.

John, egy átváltozás előtt álló, nyomorúságos emberi élettel rendelkező fiú is megkezdi útját a testvériségbe, ahol először családra lel, Wellsie és Tohr személyében.

A végére pedig az írónő otthagy minket és Zsadistot a kétségbeesésben, mikor az alantasok újabb szörnyű tettet hajtanak végre.

Mary és Rhage… egy újabb pár, akiket szeretek ugyan, de nem kerülnek a kedvencek közé. A dögös szőke, humorgyár, a laza csajozós csávó sose vonzott. De itt Rhage még nagyon sok mindent tartogat a felszín alatt. Nem akarja így élni már az életét, üres és elkeseredett. Többször késztett arra, hogy elgondolkozzak az ő helyzetén és ez a könyv volt, ami először megsiratott. A vége felé, mikor úgy tűnik végleg el kell válniuk… szomorú volt és megható. Meglepő módon a nagy szexuális étvággyal rendelkező Rhage elég sokára teszi magáévá Mary-t, mondjuk azon is lehet vitatkozni, hogy első alkalommal ki tett magáévá kit. De az biztos, hogy néhány jelenet extrémebbre sikeredett, mint eddig megszoktuk. (Igen ez még a kezdetek kezdetén volt, mikor épp csak ismerkedtem az erotikus-fantasy világával. Mára már… szinte megszokottá váltak számomra a hasonló jelenetek.)

Másik bontakozó párocskánk Zsadist és Bella. Hiába figyelmeztetik a lányt, ő nem tud ellenállni Zsadist, a kegyetlen harcos vonzerejének. Mit sem sejtve múltjáról, okairól bőszen ostromolja a férfit, úgy tűnik sikertelenül. De ha nem is érti Z, hogy mi is történik vele, érzi, hogy valami kezd más lenni.

Nem titok, hogy nekem Zsadist a szívszerelmem, nagyon örültem, hogy már most megkezdődött a történetük.

Másabb kötet mint az első, kevésbé nyers talán, több gyengédség van benne, több szomorúság. Tetszett, hogy Rhage mennyire tiszteli Mary-t, hogy csak neki akar örömet szerezni, tetszett, hogy végre a nagy macsó lett egy pillanatra kikosarazva. Mary lelkileg egy nagyon erős, de rendkívül jólelkű teremtés. 
5 pont

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...