2013. aug. 4.

Susan Mallery - Chili és csokoládé

Miután a három Buchanan hím közül Calt azonnal "megkaptam", jobban kezdtem ácsingózni a szívtipró Reid, mint az exkatona Walker után, de hát a sorrend kötött volt, így nem volt mit tenni, várni kellett. A Fahéj és karamellt befejezve érdeklődésem még tovább fokozódott, miután már előre kéjes örömmel gondoltam arra, hogyan is fog a néhány  oldal erejéig már itt felbukkanó Lorinak beletörnie a bicskája Glória, a valaha olvasott legutálatosabb vén szipirtyó ápolásába. Csakhogy az írónő úgy gondolta, hogy az öreglánynak ideje megmutatni, hogy van szíve, így kiderült, kissé hamar ittam a medve bőrére, mert bár némi humorral átitatott civódás nem maradt el, de a két erős akaratú nő közötti játszma mondhatni döntetlennel zárult.

Emlékeztető...
Reid, a Buchanan család szinte egyetlen tagja, aki még tesz valamit a nehéz természetű nagyanyjáért, aki csípősérüléséből lábadozik. Ápolónők hadát alkalmazza, hogy a nap minden órájában legyen valaki az öreg hölgy mellett, köztük Lori Johnson is, aki az első találkozás alkalmával hűvös profizmussal és távolságtartással kezelte a szexi exbaseball-játékost, és még csak fontolóra sem vette, hogy meggyűlhetne a baja Glória Buchanannel.

Lori Johnson természetére alapoztam az előzetes elképzeléseimet és úgy gondoltam Reid végre talált egy nőt, aki nem ájul a lábai elé és igenis keményen meg kell majd küzdenie érte. Ez a felvetés ki is tartott egészen addig, míg Lori ki nem mondott szavait is meghallottam, és ki nem derült, hogy a teljes hűvössége Reid irányába csupán egy jól működő álca és igenis az első pillanattól elalél a férfi látványától. De nem kell a lányt leírni, nagyon szimpatikus hölgyemény, jó emberismerő, optimizmussal végzi munkáját, ám férfitársaságban a magabiztosság páncélja egy érzékeny lányt takar, akit az anyai törődés hiánya és a szerető, de szépséges nővér árnyékában töltött évek bizonytalanná tették. Ennek ellenére is a két testvér között töretlen az összetartás, ám a boldogságot beárnyékolja Madeline betegsége. Susan Mallery tehát most sem bírt magával és a sikamlós borító alatt sötét felhők is gyülekeznek.
Reid is problémásabb korszakát éli, hiszen egyre több rágalmazó hírrel kell megküzdenie, amelyek elsőre viccesnek tűnnek, hiszen többen a nőfaló ágybéli képességeit becsmérlik, de a kényszerű bujdosása az újságírók elöl rádöbbenti, hogy ideje lenne kezdeni valamit az életével, továbblépni sportolói karrierje végén és nem mellesleg jobban odafigyelni a neki dolgozók munkájára és az érte rajongók ezreire. A gyakori találkozások révén Lori szemrehányással vegyes tanácsokkal segíti Reidet a helyes irányba, a férfi pedig igyekszik a lányt meggyőzni, hogy az ápolónői gúnya alatt vonzó nő rejlik.

A már boldog párok is megjelennek a színen, mégis Lori és Reid mellett Dani követel nagyobb figyelmet. Kezdem úgy vélni, hogy korai volt a húgocska életét teljesen felforgatni, hiszen konfliktus nélküle is bőven akadt Penny és Cal történetében és immár harmadik kötet óta lehetünk tanúi a lány próbálkozásainak, hogy biztos vágányra tegye az életét. Nekem mégis úgy tűnik inkább egy helyben toporog, minthogy igazán előre lépne. Jelen eseményekben sem láttam, hogy tevékenyen hozzáadtak volna a saját sztorijához, így sajnos a mellette töltött oldalakat mérhetetlenül feleslegesnek érzem.

Olvasmányosságban nem maradt el az előzőektől, ám bevallom tüzesebb és riposztokban gazdagabb történetet vártam. 


~ ¤  ~ ¤  ~ ¤ ~ ¤ ~ ¤ ~ ¤  ~ ¤  ~ ¤ ~ ¤ ~ ¤ ~ ¤ ~ ¤ ~ ¤ ~ ¤ ~ ¤ ~ ¤ ~ ¤ ~ ¤ ~ ¤ ~

Sorozatinfó:
BUCHANAN SAGA
  1. Citrom és osztrigaDelicious
        Cal Buchanan & Penny Jordan
  2. Fahéj és karamell ~ Irresistible
        Walker Buchanan & Elissa Towers
  3. Chili és csokoládé ~ Sizzling
        Reid Buchanan & Lori Johnson
  4. Koktél és cseresznye ~ Tempting
        Dani Buchanan &
    Alex Canfield
Kiadó: Harlequin, 2013
Terjedelem: 351
Ár: 2195 Ft

A befejező kötet szeptember 11-én várható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...