2012. szept. 1.

Drágaságaim (5)

2012
augusztusi szerzemények 

Inkább nem számolom össze az új szerzeményeket, hanem egyszerűen mindent a rukkolára fogok, na meg a kihagyhatatlan akciókra.

Elszabadult vágyak, Feloldozás, A szürke ötven árnyalata, Buja fiúk,
Négy lövés, Aranyló nyár, Foglyom vagy, szerelmem
Az Egmont kiadó jóvoltából gazdagodtam egy Nalini Singh és egy Larissa Ione könyvvel. Sikert arattak mindketten, a Daemonica 2. kötetéről már meg is született a bejegyzés.

Az Ulpius egészen kitett magáért a hónapban az állandó 33%-os akciójával, bár A szürke ötven árnyalatát még egy Szandi maraton keretén belül szereztem, 42% kedvezményért viszont már a webshopból vándorolt hozzám Lora Leigh Buja fiúk és A szingli fejvadász 4. kötete (Négy lövés). 

Múlt hónapban fedeztem fel, hogy a Könyvtündér is lehetőséget biztosít nekem a 23%-án túl személyes átvételre, így a hónapban tőle jött a kedvenceim közé törő Susan Wiggs Tóparti történeteinek 1. kötete, az Aranyló nyár és egy középkori történet, a Foglyom vagy, szerelmem.

Igazából már vártam az éves Szandi maratonos manga akciót, és ez most érkezett el, én pedig teljes mértékben utolértem a megjelenéseket. A polcra került a Vampire Knight 5. kötete és a Vízisten hiányzó 3 kötete.


És akkor jöjjön a rukkola termése...
Tess Gerritsen - A bűnös
Kellett, mert... csak! Szeretem a krimit és kíváncsi vagyok, A sebész nem volt rossz.
Tizenhárom okom volt... szerettem, vágytam rá.
Mielőtt elmegyek - kíváncsiság
Megjelölve - ezzel a kötettel teljes lett az Éjszaka Háza sorozatom
Jill Mansell - Vegyespáros, Miranda nagy tévedése - az írónő egyik olvasott könyve kedvenc, a másik nem annyira, de látok esélyt, hogy ezek jók lehetnek.
Julie Garwood - szeretem az írónőt és úgy látom a beszerzett 4 könyvvel teljes a történelmi romantikája a polcon. A menyasszony és az Esküvő pedig már régóta a beszerezhetetlen kategória volt.
A vízisten menyasszonya 1-3. - itthoni kötetekhez még hiányoztak
A tiltott szerelem szigete - szeretem a yaoit és a kíváncsiság hajtott
Elizabeth Hoyt - Hollóherceg - kívánságlistámról
Jane Green - Mr. Talány - ez a könyve keltette fel legjobban a kíváncsiságom az írónő könyvei közül már elég rég
Nora Roberts - Tüzes nyár - jól hangzott
Susan Wiggs - Nagy levegőt, Vízgyűrűk - július óta kissé rá vagyok kattanva az írónő könyveire
Johanna Fluke - Egzotikus csók és gyilkosság - néhány helyen egy ezresért be tudtam volna már szerezni, de ismeretlenül azért még sokkaltam érte ezt az összeget is, de most még olcsóbb volt

Nem mondom, hogy nem volt negatív tapasztalatom, de azok sem tudták kedvem szegni és még mindig jó dolognak tartom ezt a csereberés lehetőséget. A kapott könyvekkel elégedett vagyok, a néhány plusz meglepetés jólesett és hiába érzem, hogy most már egyre nehezebb jó könyvet happolni, még kitartok és tartalékolom a pontjaimat, jók lesznek későbbre.

A jövőhónap ennyi mindent már nem fog tartogatni, de azért én várom az új megjelenéseket.

2 megjegyzés:

  1. Hát nem semmi.:))) és én még azt hittem, hogy senki nem tett túl rajtam :D

    VálaszTörlés
  2. Néha úgy érzem, hogy a nyáron kissé túllőttem a célon, de hát nem számoltam a rukkolával. Pedig volt hónap mikor alig értem el az ötös számot. Bezzeg most, de az ősz szerintem már visszafogottabb lesz, vagyis remélem, mert már most nagyon közelítem azt az összeget, amit tegnap egész évben költöttem és még van 4 hónap.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...