2012. máj. 22.

Igazi örömhír

Még messze van vasárnap, hogy a heti hírmorzsákba felkerüljön, viszont addig nem hiszem, hogy magamban tudnám tartani és már futótűzként terjed a hír, hogy hamarosan  

jön  Karen Marie Moning Tündérkrónikák sorozatának negyedik része,


 a megjelenésért pedig
A Cor Leonis Kiadónak Tartozunk Hálás Köszönettel!
 
A rajongók, köztük én is fellélegezhetünk, hiszen mindegyik kötet a polcunkon lehet majd. Igaz, ehhez kellett egy kiadóváltás, amelyben a Kelly lemondott jogairól és a Cor Leonis gondozásába kerül át a sorozat.

A kiadó a blogján folyamatos tájékoztatást ígér, de amint vannak pontosabb információk, én is "hirdetem az igét". Most mindenki szeme előtt a KÖNYVHÉT lebeg, hiszen szeretnék kihozni addigra, személy szerint nagyon remélem, hogy sikerülni is fog. Viszont, ha nem is jönne össze, a megjelenés biztos tudatában erre a sorozatra bizony tudok várni.

Aki még nem olvasta, annak ajánlom figyelmébe, hiszen ha nem is az első kötettel, de sokak szívébe belopta magát a sorozat. Rajongói száma egyre gyarapodik. Emlékezetes karakterekben és titkokban gazdag, egyre sötétebb urban fantasy.

2 megjegyzés:

  1. Bírom, hogy ilyen tipp-topp napra kész vagy a könyves dolgokban!! ; ))
    Tudom, hogy már jóóó sokszor mondtam - és még fogom is -, hogy ha nagy leszel, akkor légyszi-légyszi alapíts egy könyvkiadót ilyen felhasználó-barát elvekkel, vagy költözz be egybe, és tegyél rendet, ahol bénáznak!!
    És tudom, hogy lenne néhány kiadós tipped...
    ; ))

    VálaszTörlés
  2. Figyi, úgy is van már egy fél gazdinfós és egy fél pénzügyi szakügyintézős papír a kezemben, jövőre akár elkezdhetek valami könyvközeli diplomáért is pedálozni. :) Vagy menjek válságmenedzsernek, hogy a kiadókat ráncba szedjem? Lehet jobban érdekelne, mint egy magyar szak, hiába szeretek olvasni.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...