2011. jan. 31.

J. R. Ward - Életre keltett szerető

Fekete Tőr Testvériség 4.
Butch O’Neal - Marissa

Azt hinnénk, hogy aki luxuskörülmények között él, mindent megkaphat, barátok veszik körül, nincs semmi kötelessége, csak boldogan élni egy furcsa társaságban, annak semmi baja nem lehet az életével. Pedig Butch, az exzsaru, aki kilépve az emberek világából egy olyanba költözött, ahonnan kívülállónak érzi magát, csak ürességet érez magában. Szerelmét viszonzatlannak érzi, sőt méltónak se érzi magát egy ilyen elegáns nőhöz. Ilyen depresszív hangulatban kerül az alantasok társaságának karmai közé, hogy a végzete megpecsételődjön. Valami történik vele, valami rossz, melyről később kiderül, hogy inkább célt ad életének. A kórházi ápolása közben, több félreértés után kerülnek könyvünk főhősei igazán közel egymáshoz. Most Marissa kapja meg a főszerepet, aki egy arisztokrata szűzlány, Wrath ex fele, akinek le kell vedlenie az elit által megkövetelt szemérmességét. És Butché az a megtisztelő feladat, hogy először gyönyörökben részesítse a csodaszép szőke lányt. Miközben egyre inkább közelednek a beteljesülés felé, Butch lehetőséget kap, hogy egy prófécia beteljesüljön és ő is igazán a vámpírok közé tartozzon.

A szerelmeseknek sok nehézségeket kell átélniük. Először Butch önbizalmának kell helyreállnia, és le kell gyűrnie féltékenységét. Marissának engednie kell a szerelmének megtenni, amit igazán akar és végre a saját lábára kell állnia, szembeszállva az elittel.
Butch legjobb barátjának, Vishousnak se könnyű mostanság az élet. Elhagyták a látomásai, különös érzések között őrlődik. Néha vágyik a melegségre, az igazi intimizásra, nem csak a szado-mazó szexre. Miközben úgy érzi, elveszíti a barátját, mégis csak mostantól lesznek igazán elválaszthatatlanok.

Butchot mindig is szerettem, neki nem kellett vámpírnak lennie ahhoz, hogy igazán kemény csávó legyen. Jók a dumái, remek barát és hát egy szűzlány se kívánhatna nála figyelmesebb szeretőt. Számtalan szerelmes pillanatnak leszünk tanúi, szépen lassan haladnak a beteljesülés felé. A végére pedig Marissa igazán határozott üzletasszonnyá növi ki magát. A szép ruhákat, kosztümre és nadrágra cseréli, és célt talál az életébe. Igazán tetszett ez a személyiségbeli fordulat.
Butch családi hátterébe is belelátunk és szomorúsággal tölt el a tudat, hogy mi mindent kellett neki elszenvednie. 

5 pont

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...