2010. dec. 7.

Nancy Madore - Megigézve

Erotikus esti mesék hölgyeknek!

Erotikus?... igen. Mese?... naná. Hölgyeknek?... nagyon is. Az írónő bevezetőjében már felhívja a figyelmet, hogy nem csak könnyed szórakozásnak szánja ezeket a történeteket. Szeretné, ha a mai nők felvállalnák saját vágyaikat, tennének érte és nem hagynák, hogy a saját gyönyörük háttérbe szoruljon. És persze, szeretné, hogy kicsit átéljük a titkos vágyainkat. Ha figyelmesen olvassuk a sztorikat, akkor néhol mondandót is észrevehetünk.

Néhány mese igen kifordítva jelenik meg, a szereplők így nem mindig voltak olyan szimpatikusak, mint ahogy gyermeki lelkemben éltek/élnek.

Szépség megmutatja nekünk, hogy milyen jó is a sötétség, a titkok, a fantázia. Mikor pedig a Szörnyetegből herceg lesz jön a valóság. Mivel a Szépség és a szörnyeteg a kedvenc mesém, így kicsit megrendítő volt olvasni a sorokat, nem mondom, hogy rossz volt, inkább érdekes...

A Kékszakállú herceg engedelmességre tanítja engedetlen feleségét. Határozottan tetszett, széles vigyorral az arcomon olvastam.

Volt egy kis Macska-egér játék. Ez inkább volt az ész csatája, hogy magunk alá gyűrjük az ellenfelet, közben magunk is elveszünk. Szeretem a hatalmi játszmákat, de valahogy tompította az élvezetet és a mondandót is, az hogy végig Tom és Jerry járt a fejemben. 

Hamupipőke nem adja fel, kiharcolja magának a kényeztetést és példát mutat, hogy ne hagyjuk magunkat egy elunt házasságban, ahol a férj túl önző, hogy megismerje a feleség igényeit, vágyait. Kicsit papucsot csinált a nagy Hercegből, mindamellett mindketten megkapták a kellő kielégülést. Na jó nem teljesen papucsot, inkább ráébresztette, hogy milyen jó érzés a férfinek is, ha fel tudja izgatni a szeretett nőt.

Naptól keletre, holdtól nyugatra... a lányt elveszi egy medve, éjjelente megjelenik egy titokzatos szerető, az átkot meg kell törni.
Ezt a mesét nem ismertem, nekem rögtön a Hollóherceg jutott eszembe. Igazán kellemes volt, nagyon tetszett. Kellően volt benne összeszőve a finom erotika és a maga a mese. Igazán jól sikerült.

Aranyhaj és a három báró. Aranyhaj megkapja méltó jutalmát a kotnyelességéért. Egy édes négyes...

A Tükröm, tükröm a Hófehérke egy verziója a királynő szemszögéből és egyben a mai modern női ideál kigúnyolása. A herceg nagyon szimpi volt.

A szomszéd fűje tényleg zöldebb? Róka asszonyság megmondja. Néha jólesik a változatosság.

Hófehérke sztorija folytatódik. Na itt már előre sejtettem/féltem, hogy Hófehérke és a hét elátkozott herceg...

A császárnő új ruhája... huh tetszett, belevaló egy császárunk van. Ötletes és élvezetes. Fő a nyilvánosság.

A kis libapásztorlányka, avagy a hercegnő és a komorna, kormona és a hercegnő, na meg ott a herceg.

A finom úri hölgy farkasbőrbe bújik a férj és a maga örömére. Mit tesz egy darab paróka...

A rút kiskacsa mind közül a legboldogabb.

Valahol bennem volt az érzés, hogy nagyon perverz dolog mesehősök szexuális életét olvasni. A mesék olyan gyermekiek, még akár felnőtt fejjel is lehet beléjük menekülni és most meg itt megfűszerezzük őket.
Ötletesnek tartom a megírásukat, lényegében élveztem az olvasást. Bár sokkal jobb volt, mikor nem akart nagyon direktbe valami mondandót közölni. De szinte az összes történet megmosolyogtatott.

Kedvencem a Naptól keletre, holdtól nyugatra. Nagyon tetszett A Kékszakállú herceg vára és A császárnő új ruhája.
És tényleg elég változatos formában felvonultatta a titkolt/bevallott vágyakat.
 
Ha valakit még érdekel jobban a tartalom és a mesék, akkor a molyon nézelődhet.

4 pont

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...