2010. máj. 12.

Új Anita Blake - Fekete Vér

Laurell K. Hamilton - Fekete Vér
Anita Blake, a vámpírvadász 15.

Anita Blake, nekromanta és vámpírhóhér a világ előtt, szukkubus és vérpán a barátai és szeretői körében, most jó barátként kerül nehéz helyzetbe. Egyik legjobb barátja és egyben szeretője, Jason apja haldoklik. Anita elkíséri hát szülővárosába, hogy örökre elköszönhessen a goromba szülőjétől, aki mintha soha nem olyan fiúra vágyott volna, mint Jason. És ha a családi béke felélesztése nem lenne elég nehéz feladat, kiderül, hogy Asheville nagy szülötte, az elnökjelölt-várományos kormányzó is éppen most utazott haza családjával, hogy itt ülje meg fia lakodalmát, aki a megtévesztésig hasonlít Jasonre. Sajnos, Keith Summerland nem éppen minta-vőlegény, és nemcsak a sajtó érdeklődik minden lépése iránt. Lehet, hogy az élet ismétli önmagát, és Jason megint hasonmás/unokatestvére és volt iskolatársa miatt kerül bajba? És vajon ki vagy mi ébresztette fel Anitában a vértigriseket? Csak annyi biztos, hogy néha még a legnagyobb ellenségünknek is hasznát vehetjük.


Az legújabb, magyar számozás szerint 15. Anita Blake kötet megjelenése 06.03.

Már elő is rendeltem és amint lehet, rohanok majd a Bookline Boxba. Már annyira várom. Lényegében egy éve nem olvastam új Anita Blake kötetet. Kicsit gyorsabban is kiadhatnák a részeket, igaz annyira nem sokkal vagyunk lemaradva a külföldi megjelenésektől.


2 megjegyzés:

  1. Én még le vagyok maradva 2 résszel az olvasásban, de ezt a kötetet már annyira várom. Jason<3 :D

    VálaszTörlés
  2. 2 kötettel, akkor gondolom a Haláltánc jön.
    Hát az a könyv elég fájdalmas, talán túlságosan is, mer mindenkinek csak gondja baja van és el is sírja, de így legalább jobban megismerjük a szereplők érzéseit.
    A Harlekin viszont az egyik kedvenc kötetem. Kevesebb szex, több akció, visszatérő régi ismerősök. Nagyon tetszett.
    A Fekete vértől várok egy Jason-ös hangulatot, kicsit pimaszt, viccelődöset és szexit. Bár ha a családjártól is többet megtudunk és nem jó a viszonyuk, akkor gondolom most az érzelmesebb oldalát is jobban megmutatja.
    Már tűkön ülök.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...