2009. okt. 18.

P.C. Cast - Kristin Cast - Elárulva (Éjszaka Háza 2.)

Zoey Redbird egyre jobban megszokja a vámpírjelöltek nem éppen hétköznapi életét, és úgy érzi, végre sikerült beilleszkednie, barátokra lelnie. Megválasztják a Sötétség Lányainak vezetőjévé, ráadásul a szerelmi élete is egyenesbe kerül, hiszen az iskola leghelyesebb pasijával, Erikkel jár. Az Éjszaka Háza felett azonban sötét viharfellegek gyülekeznek, és egyszer csak bekövetkezik az, amitől mindenki rettegett: holtan találnak egy fiút a városban, és minden jel arra mutat, hogy egy vámpír végzett vele. Rendőrök bukkannak fel az Éjszaka Házában, és Zoey hamarosan a gyanúsítottak között találja magát. Vajon ki akarja rá terelni a gyanút?Segítségre van szüksége, ám akkor történik valami, ami alapjaiban rengeti meg a világba vetett hitét, és már nem tudja, kiben bízhat meg és kiben nem, ki a barát és ki az ellenség...


Izgalmasabb, szomorúbb, jobb, mint az első rész.

Megint az az érzésem, hogy nincs vége a résznek, vagyis, hogy olyan hirtelen... Egyik percbe még izgulhatunk, hogy megmenekülnek-e és végre bebizonyosodik, hogy tényleg jóra gondoltunk az árulóval kapcsolatban - mert azért azt nem volt nehéz kitalálni - és hirtelen pár sor és vége.

Szóval már nagyon várom a folytatást, ami szerintem azért nem lesz egyhamar.

Eltelt egy hónap, Zoey tervezgeti az első szertartását a Sötétség Lányai vezetőjeként. A legjobb pasival, Erikkel jár. Boldog, szeretik, sok barátja van és igen különleges.

Hát hogy ne legyen minden szép és jó, gyilkosságok történnek ... és érdekes események veszik kezdetüket.

Zoey valahogy mindig belebotlik és kihallgat érdekes beszélgetést folytató párokat, így véletlenül egyre több információ birtokába jut. A végére már kezd összeállni a kép, de akkor meg már vége is a történetnek.

Aphrodité nem is olyan rossz, mint amilyennek elsőre tűnik. Szegénynek nehéz sorsa van... én megértem. Bár azt nem mondhatnám, hogy barátok lettek vagy valaha lesznek, de sokkal inkább megértik egymást, mint gondolnánk.

"Szegény" Zoey 3 pasival is kavar.
- Heath-t ugye megbélyegezte, pláne ebbe a részben még jobban. És még veszélybe is kerül. Szóval meg kell menteni, de így legalább alkalma van közeledni Zoey-hoz.
- Erik az Éjszaka Háza legjobb pasija. Igazi úriember, kedves, jóképű... szóval cuki pasi. De Zoey akkor se tud dönteni. Főleg, hogy nem is nagyon szerepelt, mivel versenyen volt. És hát a mi Zoeynk, csak akkor gondol ismét rá teljes szívből, mikor újra meglátja a csini kis pofiját.
- és még belép a képbe Loren Blake "tanár", költő. Egy kis flört itt, egy kis érintés ott. Idősebb, szexi és még verseket is ír neki.

Szóval nem tudhatjuk ki lesz a befutó. Senki se adja fel. Bár Loren szándékaival még azért nem vagyunk teljesen tisztában.

Nemcsak elárulják Zoey-t, de tragédia is éri. Egy nagyon kedves baráttól búcsúzunk. Nem éli túl az átváltozást... vagy valami hasonló. Mert már nem lehet tudni, ki halt meg és ki nem. Nagy kérdés, hogy mi lesz a halott vámpírjelöltből. Mert nem örökre búcsúznak az biztos.

Szóval az árulót MI megismerjük és Zoey is tud róla, de senki más. A büntetés, leplezés még várat magára. Szóval még számos elvarratlan szál vár minket a folytatásban.


5 pont


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...