2010. aug. 1.

Júliusban olvastam

1. Chuck Austen – Hiroki Otsuka: Nyári srácok 3. (5)
2. Kara – Lee Yun-Hee: Démonnapló VII. (4)
3. Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt (4)
4. Hinako Takanaga: Vázlatok (4)
5. Millenni+M, Tokó Jasiró: J-pop bálvány 2. (3,5)
6. Max Allan Collins: Gyilkos elmék – Az utolsó tét (3,5)
7. Dorothy Koomson: Csokoládéfutam (5)
8. Lara Adrian: A vámpír vére (5)
9. Val McDermid: Szirének éneke (5)
10. Jeaniene Frost: Síri csendben (5)
11. Sherrilyn Kenyon: Ördögi tánc (5)
12. Kresley Cole: Vámpírvér (5)
13. Karen Rose: Gyilkolj értem (5)
14. Gena Showalter: Atlantisz (4)
15. Rachel Caine: Az üvegház – A morganville-i vámpírok (3)
16. Nora Roberts: Morrigan keresztje (4)
17. Richelle Mead: Blood promise (5)
18. Lisa Kleypas: Éjfélig vagy enyém (4,5)

Voltak könyvek, amik kissé csalódást okoztak, de hát ez van. Viszont lettek új kedvenc könyveim is.

A Csokoládéfutammal a moly által már régóta szemeztem. Kihoztam könyvtárból, de valahogy sokára vettem rá magam az olvasására, valahogy olyan érzésem volt, hogy csalódni fogok. Volt egy alkalom, hogy 699 Ft-ért meg tudtam volna venni, de mondom "á nem kell ez nekem, úgy se lesz az igazi". Még aznap este elkezdtem olvasni és hát jócskán vertem a fejem a falba, hogy miért nem vettem meg. Már az első oldalaknál imádtam.

Számos paranormális fantasy sorozat folytatása jelent meg ebben a hónapban, és szerencsére az Ulpius volt olyan kedves, hogy akciót is hirdetett, így néhányat beszereztem, másokat innen-onnan, de el tudtam olvasni. Frost és Cole könyve nagyot dobott nálam, de nem is igazán vártam mást.
Gena Showalter várva várt sorozata az Atlantisz még sok fejlődést kell, hogy mutasson, hogy kedvenc legyen, de még kap esélyt.

Karen Rose sorozata körül volt egy kis herce-hurca, de szerencsére már olvashattuk a folytatást, mi több idén még több kötete fog megjelenni. Krimiben nálam ő a nyerő. Annyira izgalmasak a könyvei, a Gyilkolj értemet is csak faltam.

A Vámpírakadémia egy igen igényes vámpíros tini sorozat, szerintem sokak kedvence, így én is kaptam az alkalmon, ha már idő előtt olvashattam a 4. kötetet. Persze csak a rajongók által. Most sem csalódtam és tűkön ülök a folytatásért.

Lisa Kleypas könyvei személyes kedvenceim, valahogy kiemelkednek számomra a többi romantikus könyvek közül. Most az Éjfélig vagy enyém c. könyvvel egy új sorozatba kezdtünk. Könnyed volt, vidám és szerethető.

Elolvastam életem első Nora Roberts kötetét, de ha jól gondolom ez nem a "sok hasonló közül egy" kategóriába esik. A fantasy könyvei közül jött a Morrigan keresztje. (Kör trilógia 1. ) Igaz az "elszavaljuk a varázsigét" varázslás nem annyira nyert meg magának, de a szereplőket nagyon megkedveltem és a harc is érdekesnek ígérkezik. Majd jön a folytatás.

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Tudom, hogy valószínűleg már megkaptad, de azért:
    http://ffgbook.blogspot.com/2010/08/ismet-dij.html

    VálaszTörlés
  2. Jaj, nagyon szépen köszönöm.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...