2012. ápr. 28.

Sorozat Szombat (6)

Louisa Edwards - Recept a szerelemhez 
Recipe for Love series

1. kötet
Kelly kiadó
május 4.
2980 Ft
Miranda Wake, egy menő New York-i magazin kíméletlen étteremkritikusa a századik kritika után arról álmodik, hogy végre továbbléphessen a könyvkiadás izgalmas világába, és komoly feltáró művet írhasson egy feltörekvő, új étterem konyhájának kulisszatitkairól. Amikor az arrogáns, de szívdöglesztő főszakács, Adam Temple hirtelen jött ötlettől vezérelve fogadást ajánl, Miranda egy percig sem habozik. Lehet, hogy a pasi csak valami béna csajozós dumának szánta ezt az “úgysem bírsz ki egy napot sem a konyhámban”-szöveget, de Mirandának esze ágában sincs elszalasztani a lehetőséget. Sőt! Ha már lúd, legyek kövér… Egyetlen nap alatt úgysem derül ki semmi, és Miranda nem azért rámenős újságíró, hogy ne tupírozza föl a fogadást rögtön egy hónapra. Egy teljes hónap a legújabb, legmenőbb helyen! Most aztán mindent megtudhat arról, mi folyik valójában a legszuperebb manhattani étterem konyhájában. Arról persze senkinek sem kell feltétlenül tudnia, hogy még egy tojást is alig tud megfőzni. Csak ez a kiállhatatlan pasi ne lenne ilyen pofátlanul, bosszantóan helyes… És ott van még Jess is, a lány öccse, aki rejtélyes módon egyszer csak megjelenik, közli, hogy hazaköltözik, de sötét titkot rejteget a múltjában…
Fülledt nyári esték, ínycsiklandó ételek, szex, szerelem, intrika…


Megjelenés
Mivel mind a Bookline, mind az Alexandra május 4-ét ír, így bízom benne, hogy semmiféle csúszás nem jön közbe.

A borító: 4,5/5 
Simán megvehető vagyok az ilyen borítókkal, szóval nekem bejön. Meghozza a kedvem az olvasáshoz.

Érdeklődési indexem: 5/5
Jelen pillanatban a lelkesedésemből kiindulva az öt pont roppant keveset mond, mennyire is várom már a megjelenést.
Bevallom őszintén, ritkán vásárlok Kelly könyvet a kiadó 1+1 akcióján kívül, hiszen így éri meg a legjobban, és még van néhány könyv, amit szívesen megkaparintanék az ajándékkönyvek közül. Viszont most úgy érzem, hogy amint kapható lesz az Alexandra oldalán, már pakolom is befelé a várt könyveket a kosaramba. Remélem nem fekszi meg a pocakom a sok kaja, hiszen ott van még Susan Mallery Citrom és osztriga könyve is.

Úgy láttam, hogy Angelika már el is fogyasztotta a könyvet az év elején, és bár nem egy lehengerlő történetként írta körül, mégis voltak számára is élvezetfokozó elemek. A bejegyzés végét egy kissé spoileresnek vélem, hiszen fellebbenti a titkot az öcsikéről, bár így még jobban felkeltette az érdeklődésem.

A sorozatról

Műfaj: modernkori romantika

A sorozat kötetei:
    1. Can't Stand The Heat (2009) - Forr a vérem (2012)
    2. On the Steamy Side (2010)
    3. Just One Taste (2010) 
    4. Too Hot to Touch (2011)
    5. Some Like It Hot (2011)
    6. Hot Under Pressure (2012) 
    Az írónő honlapja itt.


      2 megjegyzés:

      1. Várom a véleményed! :) Remélem nekem is a kezembe kerül nagyon hamar, amint megjelenik!!! És ezek a borítók nagyon felkeltették az érdeklődésem, remélem nem változtatnak nagyon rajtuk! :)

        VálaszTörlés
      2. Hasonlóan vélekedem én is a borítókról, és még azt remélem, hogy nem kell nagyon sokat várnunk a folytatásokra, pedig még a kezemben sincs a könyv, de nemsokára...

        VálaszTörlés

      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...