2012. máj. 28.

Könyvheti mustra 1. - A romantikus lelkemnek

Susan Elizabeth Phillips - Zsák a foltját


Victoria Kiadó
3699 Ft 
-30% a helyszínen
A rendkívül szexis Lucy Jorik az Amerikai Egyesült Államok egykori elnökének lánya… Az ugyancsak csodaszép Meg Koranda pedig legendás hollywoodi hírességek leszármazottja…
Az egyikük hozzá fog menni Mr. Ellenállhatatlanhoz, Ted Beaudine-hez, Wynette városának üdvöskéjéhez. A másik mindent elkövet, hogy megmentse barátnőjét ettől a ballépéstől.
Utóbbi tudja, hogy legjobb barátnője esküvőjének meghiúsítása a lehető legokosabb volt, amit csak tehetett. Ám szinte még el sem hangzik a boldogító „nem”, ő máris a leggyűlöltebb személy a kisvárosban – ahol ráadásul ott ragad egy rozoga tragaccsal és üres pénztárcával, no meg egy nagyon dühös vőlegénnyel. Pénz nélkül, szorult helyzetében is hátat fordítva híres szüleinek, hiszi, hogy képes lesz megállni a saját lábán. Végül is mi baja lehet? Beleszeret Mr. Ellenállhatatlanba? Á, az kizárt…
Susan Elizabeth Phillips a tőle megszokott pörgős lendülettel és ellenállhatatlan humorával vezet bennünket végig a nem mindennapi történeten. Ezúttal is váratlan fordulatok, könny és nevetés – s nem kevés forró erotika a világhíres írónő receptje.

 
Egy fokkal jobb borító, cím és ár, mint a Luxusmucus esetében, a rajongóknak pedig ismerősen csengő nevek. Magamat is a SEP rajongók közé sorolom, de bizony most kicsit kifogott rajtam a fülszöveg, mert néhány személyhez tudok csak magabiztosan háttértörténetet kapcsolni, a többiekben bizonytalan vagyok, viszont mire a kezeim közé kerül  a könyv (nem valószínű, hogy mostanság), kibogozom a szálakat.


Carly Phillips - Forró szívek
Hot series 2.


Victoria Kiadó
2799 Ft 
-30% a helyszínen
Micki Jordan. Aki olvasta Carly Phillips sorozatának első kötetét, pontosan tudja, kiről van szó, hiszen megismerhettük már a Forró szerelem szereplőinek egyikeként. Micki az első regény főhősének, Annabelle-nek a kishúga, ez pedig az ő története.
Micki kissé mindig kilógott a családból, bombázó nővéreihez képest inkább fiús alkat volt, a nevét is ezért változtatta Michelle-ről Mickire. Ő reklámszakemberként leginkább a nehézatlétákra utazott, otthonosan mozgott az öltözőikben, a nagytestű fiúk pedig imádták az egyébként rendkívül tehetséges Mickit.
Most azonban nagy szerelem kísértésében kell döntenie. Hogyan tudná megtartani magának Damian Fullert, a baseball sztárt? Úgy gondolja, fiús lányból – a nővéreihez hasonlóan – neki is bombanővé kell átalakulnia. Sikerül-e ez a kísérlete? Sikerül-e megtartania a nehéz természetű férfit? Hogyan alakul a kapcsolatuk?
Az első kötetben megismert szereplők természetesen ismét visszatérnek – miként majd a harmadikban is – és ugyanazon erények jellemzik az írónőt, mint korábban: érdekfeszítő, fordulatos és szexi, forró könyvet írt. Ha még valamit kiemelhetünk, az a humor. Micki humoros, mondjuk ki nyugodtan, nagypofájú figura, ezért ettől még érdekesebb ez a nagyszerűen megírt könyv.


Victoria kiadó

A könyvhéten könyveikre 30% kedvezményt adnak, lesz napi és kettőt fizet, hármat vihet akció is.

Napi akciók 40% kedvezménnyel:
  • 2012.06.08. Péntek: Nicole Jordan könyvekre
  • 2012.06.09. Szombat: Susan Elizabeth Phillips könyvekre
  • 2012.06.10. Vasárnap: Carly Phillips és Robin Kaye könyvekre
A könyvhétre megjelenő SEP és Carly Phillips könyvek nem fogják a napi akció tárgyát képezni, így ezekre a 30% kedvezmény fog vonatkozni. 
CSAK A HELYSZÍNEN ÉRVÉNYESEK, ONLINE NEM.


Eleanor Moran - Reggeli az ágyban

Tericum Kiadó
3970 Ft 
Ambert esküvői meghívókkal bombázzák, miközben ő épp a válási papírjait rendezgeti, saját esküvői fotóit száműzte a padlásra, esküvői ruháját pedig eladta az interneten. Megsebzett, ám korántsem összetört szívű hősnőnk új életet kezd, és teljes erőbedobással a munkába veti magát. Elhatározza, hogy megvalósítja régi álmát: séf lesz egy jó nevű étteremben. Ehhez keményen kell dolgoznia, mégpedig egy olyan sztárséf főnökkel, akinek indulatos természete ugyanolyan híres, mint a konyhája, ahol zseniális ételeket kreál. Amber csak arra nincs felkészülve, hogy a profi konyha forró gőzében szikra gyúl, és a szerelem is felkerül a menüre.

Nem a borítóba habarodtam bele, hanem a fülszöveg ordította felém, hogy "kellek neked" és tényleg kell nekem. Aztán megláttam az árát és mint akit hideg zuhany ért, tudomásul vettem, hogy nem mostanában lesz az, amikor megszerzem magamnak. Viszont egy Alexandra maratoni áron már rábólintanék. Feljegyzéseim megtekintve úgy láttam, hogy a Tericum kiadó könyveit február közepén akciózták, de remélem belefér még egy alkalom az idei évbe.


Melissa Senate - A szerelem konyhája
Tericum Kiadó
3570 Ft

Holly szerelmi csalódásában vidékre menekül olasz származású nagymamájához. Camilla nagyi nemcsak az olasz ételek elkészítéséhez ért, hanem a jósláshoz is. Nagymamája halála után Holly élete gyökeresen megváltozik, folytatnia kell a Camilla által elindított bizniszt: az olasz kifőzdét és főzőiskolát. Azonban igazi fordulat akkor következik be, amikor Holly olasz főzőtanfolyamára egy tizenkét éves kislány is beiratkozik, hogy megtanuljon vacsorát főzni az apjának, aki jóképű és hihetetlenül kökényszemű. Elbűvölő, letehetetlen regény, tele finom olasz ételekkel és emberi érzelmekkel, melyek olykor ellentmondásosak, de végül mindig elvezetik az embert oda, ahová igazából tartozik. 
Hasonló eset, mint a Moran könyv, bár itt azért jobban várom a visszajelzéseket, véleményeket, hogy tényleg olyan jó e, mint amilyennek tűnik.


További könyves poszt még a héten.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...