2010. ápr. 20.

Susan Elizabeth Phillips - Latin szerető

Egy szokásos, kellemes, szórakoztató olvasmány SEP-től.

Egy Olaszországban játszódó történet egy félig olasz hoolywoodi filmsztárról és egy amerikai, merev, karrierje és magánélete romjain taposó nőről. Lorenzo Gage (Ren) és Dr. Izabel Favor.

Izabella válságba jutott élete elöl menekül Olaszország egy kis falujába elmélkedni, újrakezdeni, pihenni. Nem is sejti, hogy a filmsztár Rentől bérli a parasztházat, akivel előző éjjel egy rosszul sikerült éjszakát töltött. De nem fut el és hát megkezdődik a játék.
Ren álruhában, nehogy felismerjék közös programokat szervez és közben próbálja rávenni Izabellát egy kis szexre. Persze, csak hogy kijavítsa az elbaltázott éjszakát.
Közben megérkezik az exfeleség a 4,5 gyerekkel (épp terhes) és a jelenlegi férj is felbukkan. Izabella házassági tanácsadóként is fellép, közben szépen egyre közelebb kerülnek egymáshoz Rennel, ami már nem csak a szexről szól.
Ahogy lenni szokott, megint jönnek a félreértések, a félrevezetések. Nem elég jók egymásnak, mondogatják, legalábbis Ren.
Van egy kis kalamajka egy termékenységi szoborral is, ami a végére előkerül és hát jön a SEP-től megszokott, kicsit kusza, bohokás, de boldog befejezés.

Egy kedves jelenetet úgy éreztem be kell ide tennem, nagyon tetszett és felidőződött bennem a Kitartott nő egy hasonló jelenete.
Ott Jack próbálta Dakotát a vécére szoktatni, itt Renre hárul a feladat és mindketten nagyon jól teljesítettek.
Férfiak, akik megrettennek a gyerekektől, az elkötelezettségtől és mégis a megfelelő helyzetben helyt tudnak állni.

4,5 pont

Hát nem édesek...
...A helyzet hajnal előtt csak súlyosbodott. Szétfeszítette a szemhéját és látta, hogy egy láb lóg ki a szájából. Nem az övé.
Egy lábujjacska furakodott be az ajkai közé. Megrándult az arca és megpróbált megfordulni, ám ekkor a másik láb állon vágta. Ekkor érezte meg a nedves foltot a csípője alatt.
Pelenkás Fiú közelebb húzódott hozzá. Ennyit arról, hogy Marta majd gondoskodik este a gyerekekről. Ren mérlegelte a lehetőségeit. Ha felébreszti a kisfiút, zűrzavar támad, amit a háta közepére nem kívánt - megnézte az órát - hajnali négykor. Beletörődve egy szárazabb területre húzódott, és kényszerítette magát, hogy visszaaludjon.
Néhány óra múlva valami beledöfött a mellkasába. - Apát akarom!
A szemhéjain át beszűrődő fényből látta, hogy reggel van, de nem régóta. Hol a pokolban lehetett Marta? - Menj vissza aludni - morogta.
- Anyut akarom!
Ren megadta magát a sorsnak, kinyitotta a szemét és végre megértette, miért vállalják ezeket a megpróbáltatásokat a szülők. Pelenkás Fiú olyan aranyos volt, mint egy angyal. Sötét fürtjei a fejére tapadtak, arcán rózsafoltok ütköztek ki az alvástól. A lepedő gyors átvizsgálása nem mutatott újabb nedves foltokat. Ami csak azt jelenthette...
Ren kipattant az ágyból, magára kapott egy rövidnadrágot, s megfogta a gyereket. Connor döbbentett feljajdult. Ren a fürdőszobába vitte, mint egy krumpliszsákot.
- Jeremyt akarom!
Óvatosan levette a pelenkát, megnézte, aztán kinyitotta a spalettát és kidobta az ablakon. - Pisi idő. - Lemutatott a vécére. - Ide kell.
Connor lebiggyesztette alsó ajkát, s pont úgy nézett ki, mint az anyja házasságuk alatt majdnem mindig. - A vécé rossz.
- Engem nem érdekel.
Connor arca eltorzult. - Anyut akarom!
Ren felcsapta az ülőkét. - Végezd el a dolgod, aztán beszélünk.
Connor rámeredt.
Ren a legszívtelenebb pillantással nézett vissza rá.
Connor a kádhoz sétált és bemászott.
Ren karba tette a kezét és az ajtófélfának támaszkodott.
Connor a csappal játszott.
Ren megvakarta a mellét.
Connor kezébe vette a szappant.
Ren a körmét vizsgálgatta. - Én egész nap ráérek, kemény fiú.
Connor egy ideig a szappant nézte, aztán letette és belepisilt a kádba.
- Ez tilos! - Ren megragadta a hóna alatt és a vécé elé állította. - Itt. Most.
Connor a nyakát tekergette, hogy felnézzen rá.
- Hallottad. Fiú vagy vagy lány?
Connor alaposan meggondolta. Az orrát túrta, a köldökét vizsgálgatta. Aztán belepisilt a vécébe.
Ren elvigyorodott. - Ez az, pajtás.
Connor elmosolyodott, futásnak eredt az ajtó felé, aztán megtorpant. - Kaki!
- Ó, ember... biztos?
- Kaki!
- Ez egyáltalán nem hiányzott.
- Ren felemelte a kisfiút, lehajtotta az ülőkét és ráültette.
- Kaki!
De milyen...
Amikor a fiú végzett, Ren a csap alá tartotta egy ideig, aztán visszament a hálószobába, ahol keresett egy biztostűt és egy kisebb fürdőnadrágot. Ráadta a gyerekre, amennyire tudta, aztán összehúzott szemöldökkel ránézett.
- Ez az enyém, és ha belepisilsz, megbánod. Megértetted?
Connor a szájába dugta a hüvelykujját, lehajtotta a fejét, hogy szemügyre vegye a fürdőnadrágot, aztán elégedetten kuncogni kezdett.
A nadrág száraz maradt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...