2009. júl. 7.

A szerelemről .... Anita Blake

A kemény, tökös csaj is néha elérzékenyül és néha még jó kis gondolatai is vannak. Pedig ő fél szerelmesnek lenni, fél odaadni a szívét egyetlen embernek. Életvitelébe nem férhet bele az igaz szerelem egyetlen emberrel, mert neki már sok pasija van, de most mondjuk ki őszintén a legtöbbet őszintén szereti, csak fél bevallani magának.

Jean-Claude mindig ámulatba ejti, elbűvöli, még bűbáj nélkül is. Az ő franciás és régi kort idéző eleganciájával és eszményi, földöntúli szépségével.

Richard szerintem az örök, igaz szerelme, akivel nem valószínű, hogy megleli a felhőtlen boldogságot, de akkor is a mennyasszonya volt, és vele képzelte a fehér kerítéses házat, a közös életet. Teste minden porcikáját imádja és nem tud neki ellenállni.

Micah a lelki társ, akit neki szántak, mert szörnyetegeik természetüknél fogva vonzzák egymást. Így tökéletes Nimir-Ra és Nimir-Raj-ként viselkednek. Micah mindig higgadt, tudja mikor mit kell tennie, mondania. Eddig még nem hibázott.

Nathaniel. Ő Anita asszonykája. A szub, aki már nem is olyan szub, mint régen. Akit mindig is kívánt, csak először rossz csoportba sorolt, akit csak megvédeni kell, gondolkodni róla.

Asher, a szőke herceg. Neki mondja ki legkönnyebben, hogy szereti. Óvja lelkét az újabb csapásoktól. Visszaadta Ashernek a reményt, a boldogság, amit annyira megérdemel.

Damian, a vámpír szolga. Annyi szenvedést élt már át ez előző úrnőjétől. Szeretetre, törődésre vágyik. Akarja az érintést. Vonzzák egymást Anitával. Hatalmas űr tátong benne, melyet Anita enyhíteni tud.

Jasont talán, mint legjobb barátot szereti, de ez is egy fontos érzés. Ő mondja meg Anitának a tutit. A vicces kölyök egy romantikára vágyó lelket takar. Aki a nagy Őt akarja megtalálni. Addig viszont falja az életet.

A Lidérces Álmok 2. kötetében volt Anitának egy szerintem igen találó..... megállapítása a szerelemről, vagy nem is tudom, hogy mondjam.



"Van, hogy eljön az a pont, hogy egyszerűen csak szerelmes vagy valakibe.

Nem azért, mert az a valaki jó vagy rossz, nem azért, mert valamilyen. Egyszerűen csak szereted. És még csak azt sem jelenti, hogy onnantól fogva ásó, kapa, nagyharang. Ahogy azt sem, hogy soha nem fogjátok megbántani egymást. Egyszerűen azt jelenti, hogy szerelmes vagy, szereted szívedből. Néha azért, amilyen, néha pont annak ellenére. És tudod, hogy az a valaki is szeret téged, néha azért, aki vagy, néha meg pont annak ellenére. "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...