2009. aug. 13.

A Fekete Tőr Testvériség világa

"Az éjszaka sötétjében halálos küzdelem folyik a vámpírok és a vadászok között. A Fekete Tőr Testvériség hat vámpírharcosa felesküdött rá, hogy megvédi a vámpírokat a rájuk törő ellenségtől. "

A helyszín a New York állambeli Caldwell. A harcosok Wrath, Tohrment, Rhage, Phurry, Zsadist, Vishous, Darius.
Az ellenség az Alantosok Társasága, az Omega által teremtett lelketlen csoport.

Már évszázadok óta dúl a harc. Míg az alantosok száma szinte sosem csökken, mivel az Omega bármikor nyer embereket az erőszakos emberek közül, addig a vámpírok száma egyre csökken. Ahogy a Testvériség tagjainak száma is.

Darius halálával kezdődik az egész történet, mely számos köteten keresztül ismerteti meg velünk a szereplőket részletesen. Közben a harc nem maradhat abba, új szereplők azonban mindig felbukannak.

A legenda úgy tartja, hogy a vámpírokat az Őrző teremtette, ők a kiválasztott gyermekek. Az Omega irigy volt, hogy az Őrző tud élelet teremteni, így az Omega pedig megalkotta az Alantosok Társaságát, mint ellenséget. Elveszi az emberek lelkét cserébe kapnak természetfeletti erőt, hosszú életet, impotenciát és babahintőporillatot.

A Testvériség tagja a faj legerősebb tagjai. Vámpírok lévén éjszakai életet élnek, a napra nem mehetnek. Vért isznak, de csak a női vámpír vér a legmegfelelőbb számukra. Az emberi vér túl gyenge nekik. Hatalmas erővel, gyors öngyógyulási képességgel rendelkeznek. A testvériségbe csak az kerülhet be, akit az egyik tag javasol. Természetüknél fogva agresszívak, akik szeretnek titkolózni, és saját magukban bíznak. Legendás alakok, a vámpírtársadalom tisztelettel övezett tagjai.

"A harcosok nem könyörögnek. Kérni is csak ritkán kérnek. Elveszik amit akarnak, vagy ölnek érte, ha kell."

Az Őrző szavaival élve "A Fekete Tőr Testvériség el van átkozva. Nincs olyan tagja, aki nem szenvedne valamitől."

A szív és a test fájdalmára pedig a legjobb gyógyír egy nő. És előbb-utóbb minden harcos megtalálja álmai nőjét, akihez halálosan ragaszkodik. Az út mindig rögös, de a szerelem mindent legyőz.

Ward saját bevallása szerint a férfialakjai kemények, elbizakodottak és arrogánsak, főhősnői pedig erősek és okosak.

A férfiakat hatalmas birtoklási vágy jellemzi, megjelölési kényszerrel egyben. A nő csak az övék. Ha kimondja, hogy az "enyém" akkor elveszett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...