2013. szept. 15.

Shayla Black & Lexi Blake - A rabul ejtett szűz

Kiadó: Ulpius, 2013
Terjedelem: 338
Ár: 3499 Ft
'Kár érte, mert volt benne fantázia...' szoktam gondolni egy-egy erotikus regény végén (néhány kivételtől eltekintve). Hiszen hiába vetnek papírra egy-egy pikáns ábrándot a magukat írónak valló nők, ha nincs érzékük szórakoztató körítéssel, élvezhető stílusban írni. Így többször marad nekünk érdekes alapötlet kifogásolható kivitelezéssel, idegesítő hősnővel, erőltetett nyelvezettel, unalmas jelenetekkel. A hazai kiadó sara pedig egy alkalmatlan fordító megválasztása. A Black & Blake páros fejéből azonban már eleve olyan sztori pattant ki, ami akkor is egy marhaság lenne, ha igazán flottul lenne megírva, a fülszöveg kitalálói azonban igyekeztek a kritikus pontokat árnyalni.

A rabul ejtett szűz jellemtelensége okán is 'vádolható', hogy közhelyekből építkezik, méghozzá olyan all in hatást keltve. Van itt kérem ártatlanság elvesztése, BDSM imitáció, többpartneres osztozkodás, némi örlődés, őrült zaklató, gyilkosság.
A három James fivér halálosan szerelmes a szűzi életet élő titkárnőjükbe, aki már hetek óta magányosan küzd zaklatójával, mígnem egy neki szánt levél a főnöke(i) kezébe kerül. A pasasok szeme fényüket féltve azonnal repülőre szállnak, hogy lehetőleg minél távolabb vigyék őt a titokzatos őrülttől. A kis kiruccanás pedig remek alkalom, hogy a testvérek felfedjék vágyaikat és a közös jövőről szőtt terveiket Hannah Craig előtt.

Az a baj az erotikus történetekkel, hogy alapvetően mind ragaszkodik, hogy egy szerelmi sztorit turbozzon fel, amely fenenagy boldogsággal ér véget. Ez a hagyományos,  egy férfi egy nő felállásban is tud problémát okozni, hiszen az azonnali egymásnak esés és a világrengető, apró részleteiben is tálalt kufircsorozat kicsit aláássa egy érzelmileg is hihető szerelmi történet lehetőségét. Ha pedig többszörözzük a felálló farkak számát, akkor miért kell ezt szerelembe csomagolni??? Egyáltalán nem hihető sem a nő, sem a férfiak részéről, hogy hosszú távú kapcsolatot akarnak, pláne nem házasságot a testvéri kötelékek mellé. Egyszerűen abszurd Slade és Dex azonnali kinyilatkozása, hogy ők négyen majd boldogan élnek, míg meg nem...   Az nemigen zavarja őket, hogy Gavin még kissé vonakodik megadni magát vágyainak, Hannah pedig abszolút nincs tudatában a főnökeire gyakorolt hatásának, és még egyetlen csók vagy pásztoróra sem zajlott le köztük. Igaz látjuk, hogy a leányzó vevő lesz minderre, hiszen epekedve gondol főnökeire, majd be is bizonyítja, hogy engedelmes szeretővé nevelhető.

Szóval, miért is nem lehet egy élvezetes, alkalmi kalandra alapozni egy édeshármas(négyes) erotikus történetét? Ezen egyszerűen nem tudok átlépni, így elfuseráltnak tartom a könyvet. Egy buja fantázia itt már olyan magaslatokba emelkedett, amely leginkább csak nevetséges. Ha viszont a szex részét nézzük, akkor fele ekkora könyvben is volt már legalább ennyi hancúr... és sok más akcióhoz hasonlóan itt sem pereg annyira a képzelet.

A három hím nem okozott különösebb gondot. Gavin bár kissé mondvacsinált indokból gyötri magát, mégis egész hihetően alakította szerepét, talán őt mondanám a leginkább szexi Jamesnek, Hannaval való magázódásuk pedig külön tetszett. Slade és Dex azonban gyengébben szuperáltak a BDSM mutatványaikban, nagyobb volt a szájuk, mint a tudományuk. A hősnő színvonalát pedig a legjobban az a jelenet mutatja, amikor a fiúk parancsa által, egész napra felhelyezett fenékdugasszal a hátsójában hagyja faképnél pasijait... szóval no comment, de olyan jó lehetett neki, hogy a legkisebb gyötrelmeket sem szenvedve veszítette el szüzességét.

Ezek után hihetetlen, hogy még további négy történetre is kaphatók voltak a külföldi olvasók és címből ítélve az írónők újra szüzeket áldoztak.
 ~ ¤  ~ ¤  ~ ¤ ~ ¤ ~ ¤ ~ ¤  ~ ¤  ~ ¤ ~ ¤ ~ ¤ ~ ¤ ~ ¤ ~ ¤ ~ ¤ ~ ¤ ~ ¤ ~ ¤ ~ ¤ ~ ¤ ~

Sorozatinfó:
 AZ ÉRZÉKISÉG MESTEREI
Masters of Menage
1. Their Virgin Captive (2011) - Rabul ejtett szűz
2. Their Virgin's Secret (2011)
3. Their Virgin Concubine (2012)
4. Their Virgin Princess (2013)
5. Their Virgin Hostage (2013)




6 megjegyzés:

  1. xDDDDDDD
    Röhögőgörcsöt kaptam. :D Fenemód érdekfeszítő lehetett, és sajnálom, hogy nem láthattam az arckifejezéseidet olvasás közben, meg a kommenteket, hogy "hűűű, ezt most komolyan gondoltad?"...
    A szüzek feláldozásáról azonnal Nora és Wes drágáim jutottak eszembe. de hát ők magasabb kategória, és bennük van potenciál... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Áááá, rosszabbnak hangzik, mint igazából volt... vagy csak már nagyon edzett vagyok ezen a téren. XD

      Törlés
    2. :) Jó, hogy már nagyon erősen szűröm ezeket a könyveket. És ez az erős selejtezés a te könyv ajánlásaidnál is él. Így kevesebb vacak kerül a kezeim közé, mellesleg pedig kevesebb "csintalan" bejegyzésem születik! :P

      Törlés
    3. Te meg a csintalan bejegyzéseid... Namida imádja őket, legalább a kedvéért írhatnál... XD na de félre a tréfával, való igaz, hogy nem ez a Te műfajod, másfajta szadizmust/mazochizmust élvezel Te! :D

      Törlés
    4. :D Ez már igaz! ;) Namida nagy rajongója a szurkálós bejegyzéseimnek. És ahogy most érzem nemsokára születik megint egy "gyöngyszem"! xD

      Törlés
  2. Szia! Esetleg eltudnàd küldeni nekem a köjyvet. Email cimem: trinfa.izabella@gmail.hu előre is köszönöm.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...