2012. szept. 29.

Sorozat Szombat (15)

Richelle Mead - Georgina Kincaid
Georgina Kincaid 


A szukkubusz éjszakája
2. kötet
Agave kiadó
október 18.
  2980 Ft
Georgina Kincaid, Seattle város szukkubusza pokoli elismerésben részesül kiemelkedő lélek-megrontási teljesítményéért, és békességben él nagy szerelmével, a halandó Seth Mortensen regényíróval. Szerelmük egyetlen hiányossága a testi beteljesülés: könnyű csókokon és gyengéd simogatáson túl nem merészkedhetnek, mert azzal Georgina elszívná Seth életerejét. Kényszerű önmegtartóztatásuk dacára igen harmonikusan építik kapcsolatukat mindaddig, amíg meg nem jelenik a színen Georgina régi inkubusz barátja, a sármos csábító, Bastien. Az inkubusz rejtélyes feladattal érkezik a városba: meg kell rontania egy híres tévésztárt, a bigott Dana Daileyt, akinek szervezete szigorú konzervatív értékeket hirdet, így igyekezve gátat vetni a földi romlottságnak és az ördög csábításának. Georgina természetesen barátja segítségére siet, ám miközben Bastien Danát igyekszik a romlásba vinni, Georginának is szembe kell néznie saját démonaival.

Megjelenés:
Az Agave kiadónak lehet hinni, tehát október 18-ra várható.

A borító: 5/3
Örülök, hogy az első sémájára épül, de nekem ebben már túl sok a fekete.

Érdeklődési indexem:  5/5
Mindenképpen a nagyon várom kategória és előtte szeretném újra elolvasni az első kötetet, hogy dupla legyen az élvezet. A szukkubusz dalát nagyon szerettem, tetszett a vegyes felhozatal a fantasy lények tekintetében, ahol a szukkubusz igazán felfrissítette a szereplőgárdát és ezek a szereplők közül nem egy felkeltette az érdeklődésem, vagy rögtön belopta magát a szívembe.



A sorozatról 

Műfaj: urban fantasy
Szerintem igazi ínyencség, hiszen szukkubuszról még nem sok sorozat szól. Ha többet akarsz tudni róluk, ajánlom egy korábbi blogbejegyzésem.


A sorozat kötetei:
    1. Succubus Blues (2007) - A szukkubusz dala (2012) véleményem
    2. Succubus On Top (2008) - A szukkubusz éjszakája (2012)
    3. Succubus Dreams (2008)
    4. Succubus Heat (2009)
    5. Succubus Shadows (2010)
    6. Succubus Revealed (2011)
      Az írónő honlapja itt.

      Képek forrás az írónő honlapja.

      Hasonló rovatok a Könyves blogok oldalán.

      Nincsenek megjegyzések:

      Megjegyzés küldése

      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...