2011. aug. 4.

Victoria kiadó megjelenései 2011-2012

A kiadó közzétette az oldalán a következő hónapokra tervezett megjelenéseit. Két új névvel gazdagodik a tervezettek szerint. A két népszerű szerző Susan Elizabeth Phillips és Nicole Jordan mellé még két újabb név lép színre Robin Kaye és Carly Phillips személyében.



2011

  • Susan Elizabeth Phillips - Angyali csók (szept-okt.)
  • Nicole Jordan - To Tame a Dangerous Lord  (Szerelmi csatározások 5.) (okt-nov.)
  • Carly Phillips - Forró szerelem  (Hot Zone 1.) (okt-nov.)
  • Carly Phillips - Forró szívek (Hot Zone 2.) (nov-dec.)
  • Robin Kaye - Romeo, Romeo (Domestic Gods 1.) (nov-dec.)
  • Susan Elizabeth Phillips - Fancy Pants (Wynette, Texas books 2.) (nov-dec.)


2012

  • Carly Phillips - Forró találkozás (Hot Zone 3.) (márc-ápr..)
  • Carly Phillips - Forró visszatérés (Hot Zone 4.) (ápr-máj.) 
  • Susan Elizabeth Phillips - Call Me Irresisitible (Wynette, Texas books 4.) (ápr-máj.)


Személy szerint a Nicole Jordan könyvön kívül már mind türelmetlenül várom. SEP-et, azért mert kedvenc, a többieket pedig, mert friss húsok.


Susan Elizabeth Phillips - Angyali csók

Alex Markov és Daisy olyanok, mint a tűz és a víz. Alex mogorva, (természetesen) jóképű és igazán modortalan azokkal a nőkkel, akiket nem tart többre haszontalan, pénzleső piócáknál. Daisy egyszerű üzleti megállapodásnak reméli a házasságukat, Alex azonban lerántja a felső tízezer világából és ragaszkodik hozzá, hogy Daisy vele tartson oda, ahol dolgozik. Upsz, elfelejtettem megemlíteni, hogy vándorcirkusz igazgató. Daisy ellenben a végtelenségig undorodik az állatoktól. Az undoránál már csak a félelme nagyobb. Amikor márkás ruhában és magassarkúban megérkezik a cirkuszba, úgy érzi magát, mint egy partra vetett hal.

Daisy Devreaux az a fajta nő, akit túl gyakran ítélnek meg a megjelenése és a híre alapján, Alex pedig elköveti azt a megbocsáthatatlan hibát, hogy mindkettőt megteszi. Ez a lelketlen férfi azonban méltó társra talál Daisyben, akinek semmi mása sincs, csak a hatalmas szíve. Harca azért, hogy elfogadják és tiszteljék, fájdalmas és őszinte; együtt sírunk vele. Azt hihetnénk, hogy meg fog törni a megpróbáltatások súlya alatt, ám ehelyett felnő. Megtanulja, hogy az az ember, aki partikra járt, nem az igazi Daisy volt. A szenvedély nemsokára égi magasságokba repíti őket védő háló nélkül. Jó látni, hogy Mr.„én-vagyok-a-jó-te-meg-a-rossz” Markov a végére elnyeri méltó büntetését, bár addigra már megszeretjük.


Robin Kaye - Romeo, Romeo

Rosalie Ronaldi minden, csak nem konyhatündér…
Dominick Romeo azonban imád főzni, takarítani, elképesztően gazdag és jóképű.

Dominick Romeo Donald Trump brooklyni megfelelője, csak éppen rendes frizurája van, szuperül néz ki, és elképesztően gazdag. Egy este munkaruhában beugrik egy vontatókocsiba és hazafelé igyekszik, amikor meglátja a defektes kocsija mellett toporgó, spanyolul szitkozódó Rosalie-t. Felajánlja neki, hogy hazaviszi, és másnap megjavítja az autót. A lánynak fogalma sincs, hogy egy milliomossal beszélt meg randevút másnap estére, és Nick örül, hogy valaki végre önmagáért, nem pedig a pénzéért kedveli.
Rosalie tanácsadóként segít a csőd szélére sodródott vállalkozásokon, és az egyik új ügyfele pont egy olyan autókereskedés, melyre Nick is szemet vetett. A férfinak mielőbb színt kell vallania, nehogy a lány rájöjjön a titkára, de sehogy sem bírja rászánni magát.
Sok vicces fordulat után végre mindketten rájönnek, hogy az ég is egymásnak teremtette őket.


Carly Phillips - Hot Zone series

 Három nővér sorsát ismerhetjük meg Carly Phillips regényeinek lapjain. A testvérek még kislány korukban elvesztették a szüleiket, akiknek a repülőgépe lezuhant az Andokban. A lányok gyámja a nagybátyjuk lett. A kicsapongó életet élő agglegény nagybácsi egy jól menő sportügynökség és PR-cég tulajdonosa, ezért végül a felnőtt lányok is nála dolgoznak. Lehetőségük van megismerkedni élvonalbeli sportolókkal, hajdani és jelenlegi ünnepelt sztárokkal, s az ismeretségekből forró szerelmi kapcsolatok szövődnek. Mindegyik lány más-más egyéniség, ezért más-más szerelmeket és más-más konfliktusokat kell átélniük, s ezek mindegyikét felfokozott szexuális izgalmak és heves érzelmi viharok jellemzik.
A Forró a szerelem a legidősebb lány, Annabelle története. Az írónő eredetileg három regényt tervezett a három lányról, de a rendkívüli siker hatására megírt egy negyedik kötetet is a nagybácsi üzlettársának unokahúgáról, aki természetesen szintén a cégnél dolgozik. A négy könyv mindegyike önálló történet, csupán az állandó szereplők kapcsolják össze őket.
A szerelmes, szexi, érzelmes, ám ugyanakkor meglepő és izgalmas fordulatokkal teli történetek kedvelőinek felejthetetlen élmény Carly Phillips rendkívül olvasmányos, letehetetlen regénye. 






10 megjegyzés:

  1. A forró zóna utolsó két könyve megvan magyarul? Elküldenéd? dsandrea@freemail.hu

    VálaszTörlés
  2. A forró zóna utolsó 2 könyvét én is kérném: takacsbettina1988@gmail.com Köszi

    VálaszTörlés
  3. Érdeklődnék, hogy a forró zóna 3. és 4. könyvét eltudnád küldeni, ha meg van?! millike33@freemail.hu

    VálaszTörlés
  4. Forró zóna 3. és 4. része érdekelne, elküldenéd? mtincsi@gmail.hu
    Köszönöm :) :)

    VálaszTörlés
  5. Forró zóna 3. és 4. része érdekelne, elküldenéd? mtincsi@gmail.hu
    Köszönöm :) :)

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok! A forró zóna 3-4 engem is nagyon-nagyon érdekelne....köszi (orsi.guth@gmail.com)

    VálaszTörlés
  7. Hello, a Forró zóna 3-4 érdekelne, köszönöm.
    katalin-csokasi@hotmail.com

    VálaszTörlés
  8. Helló, a Forró zóna 3-4 kötetét el tudnád nekem is küldeni.Nagyon megkösszönném.
    gabiotvos@gmail.com

    VálaszTörlés
  9. Helló, a Forró zóna 3-4 kötetét el tudnád nekem is küldeni.Nagyon megkösszönném.
    gabiotvos@gmail.com

    VálaszTörlés
  10. Szia, ha meg a Forró zóna 3-4 kötet el tudnád küldeni nekem. Nagyon megkösszönném.
    kancsoboglarka@gmail.com

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...