2013. márc. 2.

Drágaságaim (11)

 2013
februári szerzemények

 

   Mondhatjuk, hogy januárban még pangott a könyvpiac az újdonságok terén, azonban februárra már szinte az összes kiadó hozott valami friss, ropogós olvasmányt. Ismerve a várható megjelenéseket négy könyvről tudtam, hogy a megjelenés pillanatában be fogom szerezni őket.  
   Kiadói hozzájárulásként hozta a posta az Angyali vadász 5. kötetét, az Angyalárnyat. A Könyvtündér 23%-os kedvezményével jött Julia Quinn Micsoda éjszakája, amit jelenleg is olvasok és Rachel Gibson Ments meg c. könyve. Olvasóbarát áron, 1380 Ft-ért vettem az Inmedióban a tavaly megismert Jennifer Ashley következő könyvét, a Lady Isabella botrányos házasságát.
   Mivel a Quinn könyvet szinte mindjárt befejezem, így mondhatom, hogy mind a négy újdonságot már elolvastam, ha írni még nem is sikerült mindről. Összességében pedig jó vételnek tekintetem őket. 
   És amit nem terveztem... Év elején még nem a saját példányaimat olvastam a Melléd láncolva és Az álruhás könyveknek, azóta viszont sikerült szert tennem rájuk. A Sylvia Day könyv 40% kedvezménnyel az Ulpiusos Valentin napi KeddVeddre akció keretén belül, Celeste Bradley romantikusa pedig molyos csere által került a birtokomba.
 


 

3 megjegyzés:

  1. Úristen! Van olyan, aki ki akarja adni a kezéből, és elcseréli Az álruhást? *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony van és személy szerint én nagyon is örültem neki, mert így nem kell akciót lesnem, hogy legyen nekem is saját példányom.

      Törlés
    2. Csak miattad örülök a dolognak, de alapvetően akkor is értetlenül állok az infó előtt. :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...